16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

Renktaslar ben hazir buradayken bu maca gitme firsatim da varken bu firsati kacirmak istemiyorum, ama passoligim yok.

Sizce maca yaklasan surede hem passolig cikartip hem bilet alabilir miyim?

skor nolur bilmem
ama ben rakibe nefes aldirmayin Galatasaray izlemek istiyorum, 90 dk boyunca...

Ben 20 bin kisi bekliyorum. Ilerleyen haftalar eger takilmazsak daha cok kisi gelmeye baslar.

tolga - de jong önlerinde Josue orta sahası ile çıkmalıyız. Sneijder ve selçuk yedekte başlamalı. güzel oynayarak kazanalım..

Ilk 11 | Muslera-Cavanda-Chedjou-Balta-Carole-Nigel-Tolga-Bruma-Sneijder-Podolski-Derdiyok

Podolski yetismez ise Sinan

podolski yoksa sinan gümüş oynamalı

Muslera
Cavanda Serdar Carole Sabri
Tolga Selcuk
Podolski Josue Bruma
Eren

Sinan'ın yeniden 11'e dönme vakti geldi gibi. Saçları da kestirdiğine göre, adam oldu demektir. Fazla kalkmıştı mabadı.

Muslera
Cavanda
Chedjou
Balta
Carole
De Jong
Tolga
Sinan
Wesley
Bruma
Derdiyok

Renktaslar ben hazir buradayken bu maca gitme firsatim da varken bu firsati kacirmak istemiyorum, ama passoligim yok.

Passolige başvurursun ve gidersin. Passolig kartının gelmesine gerek yok. Geçici kart alırsın stat gişelerinden ve girersin.

Passo lige başvurup bir miktar aidat yatırdıktan sonra direk üyeliğin aktif hale gelir ve biletini alırsın stada giderken kimliğinle maça girebilirsin passolig kartına illa ihtiyacın yok.Ama biraz erken gitmeni tavsiye ederüm kuyruk oluyo fazlasıyla

Poldi ve Cavanda hazırsa oynamalı.Selçuk yerine Josue denense çok bir şey kaybetmeyiz en azından daha fazla pozisyon bulma şansımız olur.Bruma ve Poldi değişmeli oynamalı maç içinde.
18301.jpg

25-30 bin bekliyorum. İyi gidişata göre taraftar sayısı artacaktır bence. Keşke her maç dolsa stadımız.

Dün fener macinda bile 28 bin seyirci varmis, en az 30 bin olmaliyiz. Bu hafta Kayseri'yi yenebilsek 40 binin üzerine çıkarız diyordum da o leş oyundan sonra imkansız gibi bir şey sanırım 40 bini görmemiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt