16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

Yok ya henüz öyle bir gruplasma göremedim daha çok ekmek yemesi gerek dursunun.

Şu an bile alp yalmanin sayesinde götürüyor işi.

sent by note ������������������������

Öyle bir grup yoksa,ben hangisinde oluyorum peki bu grupların içinde.Benim grubum Dursuncular.

beyler acil cevap ACİL

PASSOLİGİMLE KAÇ BİLET ALABİLİRİM ?
+ atıyorum 4 bilet aldım yanımdakilerin passoligi yok giremez diyorlar varmı böyle bişey böyle bi saçmalık ?

beyler acil cevap ACİL

+ atıyorum 4 bilet aldım yanımdakilerin passoligi yok giremez diyorlar varmı böyle bişey böyle bi saçmalık ?

passoligin sözde amacı o zaten. yani giremezler maç günü kartı olmayanlar 5 tl karşılığımı ne (değişmiş olabilir) geçici kart alıyolar

beyler acil cevap ACİL

Bilet aldığın kişilerin passoligi olması lazım. Bi kişinin kaç bilet alabileceği maçtan maça değişiyor ama normalde 5

Bilet aldığın kişilerin passoligi olması lazım. Bi kişinin kaç bilet alabileceği maçtan maça değişiyor ama normalde 5
baktım 5 bilet alınıyor.
5bilet aldım mesela.

tarayıcıya ben okutacam mecbur onların passoligine kim bakacak onu anlamadım , + güncelleştirilmemiş yılı uzatılmamış passolig olurmu
+başkasının passoligiyle girseler çakarlarmı nasıl olsa biletsiz passolig

baktım 5 bilet alınıyor.
5bilet aldım mesela.

tarayıcıya ben okutacam mecbur onların passoligine kim bakacak onu anlamadım , + güncelleştirilmemiş yılı uzatılmamış passolig olurmu
maç günü stadın onunde parasını veririsin neyse (hepiniz için geçerli) geçici kart alırsın panik yapma

baktım 5 bilet alınıyor.
5bilet aldım mesela.

1 yıl dolduysa yeniletmen lazım yoksa geçersiz. Aldığın kişilere transfer edeceksin bileti onlarında passoligi olmalı. Başkasının passoligi işi yakalanırsan sıkıntı ama benim girmişliğim var yani

Passolige başvurdun ama daha henüz gelmediyse stat gişesinden ücretsiz tek geçişlik kart alınır. Passoligin var biletin var ama evde unuttun yine tek geçişlik alırsın ama 15 yada 25 tl para ödemen lazım bu durumda. Başka türlü tek geçişlik kart kullanamazsın

Passolige başvurdun ama daha henüz gelmediyse stat gişesinden ücretsiz tek geçişlik kart alınır. Passoligin var biletin var ama evde unuttun yine tek geçişlik alırsın ama 15 yada 25 tl para ödemen lazım bu durumda. Başka türlü tek geçişlik kart kullanamazsın
yabancılar girebiliyormu maça

Passolig'i olmayan bir şahsın stadyuma giriş yapması mümkün değil.
Fakat başvuru yapılması yetiyor. Yani sistemde kimlik bilgilerin olacak, şart.

Geri
Üst Alt