- 21 Ocak 2010
- 72.862
- 51.289
- 5.003
Yok ya henüz öyle bir gruplasma göremedim daha çok ekmek yemesi gerek dursunun.Has Dursuncular diye eklemeni öneririm.
Şu an bile alp yalmanin sayesinde götürüyor işi.
sent by note ????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ya henüz öyle bir gruplasma göremedim daha çok ekmek yemesi gerek dursunun.Has Dursuncular diye eklemeni öneririm.
Sen soyadının hakkını veriyorsun bence bizdensinben neredeyim Melih beyciğim
Yok ya henüz öyle bir gruplasma göremedim daha çok ekmek yemesi gerek dursunun.
Şu an bile alp yalmanin sayesinde götürüyor işi.
sent by note ������������������������
Sen soyadının hakkını veriyorsun bence bizdensin![]()
sent by note ????????????????????????
Madam değilsen adamsındir unsalcigimadam mıyım?
Sizi küskünlere alalım masa boşalırcasına diğer gruplara kaydiririzÖyle bir grup yoksa,ben hangisinde oluyorum peki bu grupların içinde.Benim grubum Dursuncular.
beyler acil cevap ACİL
PASSOLİGİMLE KAÇ BİLET ALABİLİRİM ?+ atıyorum 4 bilet aldım yanımdakilerin passoligi yok giremez diyorlar varmı böyle bişey böyle bi saçmalık ?
Bilet aldığın kişilerin passoligi olması lazım. Bi kişinin kaç bilet alabileceği maçtan maça değişiyor ama normalde 5beyler acil cevap ACİL
PASSOLİGİMLE KAÇ BİLET ALABİLİRİM ?+ atıyorum 4 bilet aldım yanımdakilerin passoligi yok giremez diyorlar varmı böyle bişey böyle bi saçmalık ?
baktım 5 bilet alınıyor.Bilet aldığın kişilerin passoligi olması lazım. Bi kişinin kaç bilet alabileceği maçtan maça değişiyor ama normalde 5
acil lütfen .
e yani ellerinde farklı passolig kartı olmaz gibi algılıyorum nasıl olsa tcleri var- Bir taraftar Farklı T.C. Kimlik numaraları girerek 5 (beş) bilet alma hakkına sahip olacaktır.
https://www.gscimbom.com/forum/f29-...ur-rizespor-maci-bilet-satis-duyurusu-146434/
e yani ellerinde farklı passolig kartı olmaz gibi algılıyorum nasıl olsa tcleri var
maç günü stadın onunde parasını veririsin neyse (hepiniz için geçerli) geçici kart alırsın panik yapmabaktım 5 bilet alınıyor.
5bilet aldım mesela.
tarayıcıya ben okutacam mecbur onların passoligine kim bakacak onu anlamadım , + güncelleştirilmemiş yılı uzatılmamış passolig olurmu
+başkasının passoligiyle girseler çakarlarmı nasıl olsa biletsiz passolig
1 yıl dolduysa yeniletmen lazım yoksa geçersiz. Aldığın kişilere transfer edeceksin bileti onlarında passoligi olmalı. Başkasının passoligi işi yakalanırsan sıkıntı ama benim girmişliğim var yanibaktım 5 bilet alınıyor.
5bilet aldım mesela.
tarayıcıya ben okutacam mecbur onların passoligine kim bakacak onu anlamadım , + güncelleştirilmemiş yılı uzatılmamış passolig olurmu
+başkasının passoligiyle girseler çakarlarmı nasıl olsa biletsiz passolig
yabancılar girebiliyormu maçaPassolige başvurdun ama daha henüz gelmediyse stat gişesinden ücretsiz tek geçişlik kart alınır. Passoligin var biletin var ama evde unuttun yine tek geçişlik alırsın ama 15 yada 25 tl para ödemen lazım bu durumda. Başka türlü tek geçişlik kart kullanamazsın