- 5 Eylül 2014
- 85.619
- 71.699
- 4.513
Passolig'i olmayan bir şahsın stadyuma giriş yapması mümkün değil.
Fakat başvuru yapılması yetiyor. Yani sistemde kimlik bilgilerin olacak, şart.
aslında mümkün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Passolig'i olmayan bir şahsın stadyuma giriş yapması mümkün değil.
Fakat başvuru yapılması yetiyor. Yani sistemde kimlik bilgilerin olacak, şart.
Sneijder'in nasıl bir kadro çıkaracağını merak ediyorum
Başkasının passo ligiyle girme gibi bir durum olamaz. Ilk girişte gorevliler passoligini cihaza okutuyor ve cihazda resmin cikinca geciyorsun daha sonra girecegin tribunun turnikesinden passo kartini okutarak giris yapiyorsun. Passo'yu yeniletmediyseniz bilet alamazsiniz. Diger arkadaslarininda maca girebilmesi icin basvuru yapmalari sart. Daha sonra aldigin 5 bileti biletlerim sayfasina gelerek diger arkadaslarinin tc kimlik nolarini girerek bilet transferini gerceklestirebilirsin. Bu islemden sonra stada gidip her arkadasin kendi kimligiyle beraber tek gecislik pass kart almak zorunda normal kartiniz 2 hafta sonra falan elinize ulasir.baktım 5 bilet alınıyor.
5bilet aldım mesela.
tarayıcıya ben okutacam mecbur onların passoligine kim bakacak onu anlamadım , + güncelleştirilmemiş yılı uzatılmamış passolig olurmu
+başkasının passoligiyle girseler çakarlarmı nasıl olsa biletsiz passolig
cumartesi değil mi maç?Pazar günü Allah kaza bela vermezse 7.kategorideyim bölüm tam belli değil arkadaşlar.
4.kategori alacaktık kart ücretleri tuzlu olunca düştük 7'ye
cumartesi değil mi maç?
dil sürçsmesicumartesi değil mi maç?
fark attırıp geri döneceğim renktaşlarım merak etmeyin 
rahat aliriz en az 3 fark
Daha 4.haftadayız biraz bekleyin biraz sabırlı olun, bu takım şaha geçecektir yavaş yavaş.
Sırf Poldi'nin dönüşü bile ofansı çok etkileyecektir. Taraftar ilk defa Arena da olacak bu sezon, 35.000 üzeri taraftar gelir inşallah da tetikleyici bir güç olur takım için.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk