16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

gecenin şu saatine kadar 3 kişinin kartını güncellemeye 2 kişiyede başvuru yapıyoruz ankaradan kalkıp istanbula gidecez umarım bunlara değer.

Bu maçı kazanmak zorundayız,biz her maçı almak zorundayız.....Çünkü biz GALATASARAYIZ.

Pazar günü Allah kaza bela vermezse 7.kategorideyim bölüm tam belli değil arkadaşlar.

4.kategori alacaktık kart ücretleri tuzlu olunca düştük 7'ye

Locada olucam, numaralıda izleyecek varsa alayım yanıma.

baktım 5 bilet alınıyor.
5bilet aldım mesela.

tarayıcıya ben okutacam mecbur onların passoligine kim bakacak onu anlamadım , + güncelleştirilmemiş yılı uzatılmamış passolig olurmu
+başkasının passoligiyle girseler çakarlarmı nasıl olsa biletsiz passolig
Başkasının passo ligiyle girme gibi bir durum olamaz. Ilk girişte gorevliler passoligini cihaza okutuyor ve cihazda resmin cikinca geciyorsun daha sonra girecegin tribunun turnikesinden passo kartini okutarak giris yapiyorsun. Passo'yu yeniletmediyseniz bilet alamazsiniz. Diger arkadaslarininda maca girebilmesi icin basvuru yapmalari sart. Daha sonra aldigin 5 bileti biletlerim sayfasina gelerek diger arkadaslarinin tc kimlik nolarini girerek bilet transferini gerceklestirebilirsin. Bu islemden sonra stada gidip her arkadasin kendi kimligiyle beraber tek gecislik pass kart almak zorunda normal kartiniz 2 hafta sonra falan elinize ulasir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
1507535_Galatasaray_SK.jpg

Podolski ve Cavanda oynayacak düzeyde mi acaba? Oynamaları gerek diğer hafta bjk macında cok lazımlar.

Allah'ın izniyle 3 kişi gideceğiz maça. İlk defa mabedimize gideceğim. İnşallah Ali Sami Yen'in tadını verir bana fark attırıp geri döneceğim renktaşlarım merak etmeyin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daha 4.haftadayız biraz bekleyin biraz sabırlı olun, bu takım şaha geçecektir yavaş yavaş.

Sırf Poldi'nin dönüşü bile ofansı çok etkileyecektir. Taraftar ilk defa Arena da olacak bu sezon, 35.000 üzeri taraftar gelir inşallah da tetikleyici bir güç olur takım için.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Daha 4.haftadayız biraz bekleyin biraz sabırlı olun, bu takım şaha geçecektir yavaş yavaş.

Sırf Poldi'nin dönüşü bile ofansı çok etkileyecektir. Taraftar ilk defa Arena da olacak bu sezon, 35.000 üzeri taraftar gelir inşallah da tetikleyici bir güç olur takım için.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yalnız Poldi de yavaş oyuna çare olacak isim değil. Bizim hızlı oyun oynamamızı bekler, ve orta saha sağlayabilir. Bu adamları ne kadar öne atarsak o kadar atak sürekliliği sağlarız. Ceza alanına da her pozisyonda minimum 3 kişi sokmalıyız.

Geri
Üst Alt