Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
En son 10-15bin kişinin olduğu beşiktaş-mersin ( ankarada) maçına gitmiştim , çocukluğumuzun aşkına gidiyoruz bide 40k olursa taklaya gelmeyiz inşallah :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son 10-15bin kişinin olduğu beşiktaş-mersin ( ankarada) maçına gitmiştim , çocukluğumuzun aşkına gidiyoruz bide 40k olursa taklaya gelmeyiz inşallah :asd22:
gerçi aynen kombineliler katarsak 42küsür , ama kombinelilere güvenemiyorumda inşallah gelirler .40bin garanti şu an.
Dolu bir Arena'da maç izlemek hiç nasip olmadı en fazla 30bin falan gördüm.
40-45 olsa da atmosfer görsek.
gittiğim maçlar içinde 2011-2012 sezonundaki 3-1 lik fener maçı gibi atmosfer başka hiçbi maçta görmedim. iğne atsan yere düşmezdi tam fark atmalık maçtı da bizimkiler 2.yarı frene bastı
Bilet aldiktan sonra herkese mesaj geldi mi ? Ben bileti gecen hafta aldim hala mac ile ilgili bilgi mesaji gelmedi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dedigin sekilde yapinca geldi eyv renktas demek ki artik otomatik yollamiyor. Sms ucreti odeyip kendin ogreniyorsun adamlar her seyin cakalliginda somurdukce somuruyorBanada gelmedi. Şöyle bir sms atarsan geliyor;
Koltuk yaz boşluk bırak tckimlik numaranı yazıp 6033'e gönder
Su kombine alipta gelmeyenler neden kombine aliyor o zaman?
Valla anlamiyorum arkadas. Tamam isin cikar falan kombine alanlarin yarisi gelmedigi oluyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Adem Çakar senin hesabı mı ele geçirdi?
Yani, hiç gitmediği halde kombine alanlar mı var Sarper bey?Kulübe destek.
Var. Hatta bizim forumda bile vardiYani, hiç gitmediği halde kombine alanlar mı var Sarper bey?
Gündüz sabri'nin oynayacağına dair haberler vardı forumda.Cavanda muhtemel 11lerde yer aliyor mu?
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Peki o kombine alıp gitmeyenlerin yeri boş mu kalıyor hep? Böyle 10000 tane adam olsa stad boş kalır zaten.Var. Hatta bizim forumda bile vardi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi