16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

En son 10-15bin kişinin olduğu beşiktaş-mersin ( ankarada) maçına gitmiştim , çocukluğumuzun aşkına gidiyoruz bide 40k olursa taklaya gelmeyiz inşallah :asd22:

Dolu bir Arena'da maç izlemek hiç nasip olmadı en fazla 30bin falan gördüm.

40-45 olsa da atmosfer görsek.

gittiğim maçlar içinde 2011-2012 sezonundaki 3-1 lik fener maçı gibi atmosfer başka hiçbi maçta görmedim. iğne atsan yere düşmezdi tam fark atmalık maçtı da bizimkiler 2.yarı frene bastı

Konsantrasyon

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gittiğim maçlar içinde 2011-2012 sezonundaki 3-1 lik fener maçı gibi atmosfer başka hiçbi maçta görmedim. iğne atsan yere düşmezdi tam fark atmalık maçtı da bizimkiler 2.yarı frene bastı

Çok iyi top oynuyorduk, taş gibi takımdık. Passolig vs. de yoktu. Şimdi biletler 30 liradan başlıyor stad dolmuyor :(

Bilet aldiktan sonra herkese mesaj geldi mi ? Ben bileti gecen hafta aldim hala mac ile ilgili bilgi mesaji gelmedi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilet aldiktan sonra herkese mesaj geldi mi ? Ben bileti gecen hafta aldim hala mac ile ilgili bilgi mesaji gelmedi

Banada gelmedi. Şöyle bir sms atarsan geliyor;

Koltuk yaz boşluk bırak tckimlik numaranı yazıp 6033'e gönder

Son düzenleme:
Su kombine alipta gelmeyenler neden kombine aliyor o zaman?

Valla anlamiyorum arkadas. Tamam isin cikar falan kombine alanlarin yarisi gelmedigi oluyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Banada gelmedi. Şöyle bir sms atarsan geliyor;

Koltuk yaz boşluk bırak tckimlik numaranı yazıp 6033'e gönder
Dedigin sekilde yapinca geldi eyv renktas demek ki artik otomatik yollamiyor. Sms ucreti odeyip kendin ogreniyorsun adamlar her seyin cakalliginda somurdukce somuruyor

Passonun sitesine baktim simdi 40,60 ve 80 tl olan 5. 6. ve 8. Kategorilerin hepsi dolmus 30 tl lik bilet ise hala bulunuyor

Son düzenleme:
25 bini geçerse delikanlı denen şahıs totem yaptım diyecek
geçmezse biliyordum diyecek :(

Geri
Üst Alt