16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

Yedeklerde jong da yok. Saçma sapan şeyler oluyor ya neyse

Sent from my iPhone using Tapatalk

Riekerinkin kadrolarını beğeniyordum ancak 2 haftadır hayal kırıklığına uğratıyor. Linnes 30 dakika kötü oynadı diye Sabri 3.5 maçtır oynuyor daha kesik yemedi kötü olduğu halde. Hadi Yasin skor etkisi var tamam belki dersinde Selçuk ne ? Geçen hafta kaybeden kadroyu sahaya sürdünde ne oldu aynı hatalar yine..

Yedekler: Cenk, Hamit, Linnes, Sinan, Semih, Cavanda, Josue.

Yasin,Sabri ve Selcuk sahada.Sinan'a bu kadar kesik yeter elbet akillanmistir denemek lazim artik

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk sabri ve yasin ilk 11 olduğu ve dejong kadroda bile olmadığı maçı da bu kadroyu çıkartanı da xkerker.
İzlenmez bu maç
Allah kahretsin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kadroda yerli çetesi medyada mağdur oynayıp etkinlik sağlamış belli ki

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hevesim kacti be yine iskence bizi bekleyecek

Ya arkadaşlar saçma saçma yorum yapacakları alalım bu konudan hadi

Tiote sakat diye alinmadi ama Eren ile Josue hariç alinan tum oyuncular sakat cikti resmen beceriksizlik

Sakat değil adam takımla çalışıyor. Kadrodaki herkesten daha fazla resmi maça çıktı hazır adam. Yedeklerde bile niye yok gerçekten şaşırıyorum. Hamzanın kadrosu gibi kadro resmen

Reis 11 de

tumblr_mn3rjuTqfV1r93r1vo7_250.gif

Çaykur Rizespor XI: Diallo, Ümit, Oboabona, Petrucci, Dhurgham, Orhan, Janster, Saadane, Oğuz, Emrah, Atiemwen

Sahada sadece geçen seneki kadroya göre 2 yeni transfer var. (Tolga+Eren).Farklılık olarakda Bruma. 8.olmuş kadroya 3 oyuncuyla mı neşter vurduk şimdi ?

Ya varya sinan icerde oynasi guveni gelirdi tekrar yasin ne ya sabri den artik valla biktim zevkle bekliyoruz maci surda

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakat değil adam takımla çalışıyor. Kadrodaki herkesten daha fazla resmi maça çıktı hazır adam. Yedeklerde bile niye yok gerçekten şaşırıyorum. Hamzanın kadrosu gibi kadro resmen
Selcuk ile Sabri'yi ilk firsatta kesecek bi hocadir Riekerink.Bence ufakta olsa bir problem olmus olabilir.En azindan yedege alirdi De Jong'u

yeneriz ama kadroyu begenmedim hala sabri hala selcuk ,yasin ne isi var bunlarin bu takimda

Geri
Üst Alt