16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

Sneijder nerde kötü ya sizin beklentiniz nedir?

Adam 1 assist yapti, Bruma'yi 3 kez güzel dikine pasla ataga cikardi. Hep riskli paslar deniyor.

Sacma sapan beklentilere girmesek diyorum keske.

Abi ne yapıyo Sneijder Allah aşkına ya enteresan ciddi ciddi beğeniyosun yani Sneijder'in şu oyununu sen öylemi

bazı arkadaslar sneijder yerine muhtemelen ozanı alperi tartistacıyı filan izliyor

Haftaya bjk maçına 4 3 3 çıkıcaz ahada buraya yazıyorum

Muslera
Sabri..Chedjou..Hakan..Carole
Selçuk..Dejong..Tolga
Bruma..Eren..Sneijder

Ya ben hala Carole'un pozisyonuna takildim. Hala hakeme küfür ediyorum.

Ingiltere de falan adama kiciyla gülerler o pozisyonu gösterseler. Bizim hakemler niye böyle futboldan uzak mal mal herifler oluyor yillardir merak ederim.

Arkadaşlar bu maç Sneijder değil , eleştirilecek biri varsa o da kanadımız . Sabri- Yasin kanadı nedir ya, top oraya gelince ölüyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

sneijderin bu haline cidden şaştım kaldım. bi insanın oyun zekası ve tekniği geriler mi bukadar, ciddi anlamda fiziksel bi problemi olması lazım ki aklını oyuna verememesi lazım başka türlü izahı yok.
O sekilde de izah edemezsin ki. Adam gayet fit durumda, kosuyor.

Sneijder calim atip duran bi adam degil. Kapali defansi sutlariyla yahut paslariyla acabilen bi adam. Pas atamiyor, cunku kosu yapan yok. Sut cekemiyor, cunku topu geriden cikarmakla mesgul. Bu duzendeki bi takimin 10 numarasi Sneijder olamaz ne yazik ki.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

22 bin bilet satılıyo ama hala 30 bine oynuyoruz.

Hani 17 bin kombine satışı vardı. 8 binimi geldi sadece.

Eğitimsiz arkadaşları topic dışına alalım.

Misafirlere kapatin forum sos veriyor

Forum cokmesin sakin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nasil yok ya, hayatinda top mu oynamadin sen? Takim topu kazaninca yorgunluktan ileri cikamiyor. Bu kadar pres anlik güc kayibi demektir.

Sen Profesyonel futbolculari ne ile kiyasliyorsun. Avrupa da tüm dominant takimlar, ileri alanda agresif pres uyguluyor. Rakibe oynayacak top birakmiyor.

Sabri berbat oynadı yeter artık bu adamı izledik. Sneijder de daha etkin olmali. Cavanda ve podolski girip Sabri Yasin çıkarsa bu takım daha iyi olacak

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hücumda cok etkisisiz. tek kale futbola rağmen eren'in golü olmasa ilk yarı 0-0 bitecekti.

Geri
Üst Alt