16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

gayet iyiydik bu macta.

adamlari tamamen domine ettik. bir tane pozisyonlari var sadece ilk yarida o da defans hatamizdan.

macin iyileri: eren (inanilmazdi - bir santrafor nasil oynamali gosterdi. bugunku performansi ders olur), tolga, bruma ve sneijderdi.

macin kotuleri: sabri ve selcuk (vasatti - bu mac daha cok mucadele etti ama yinede hic sorumluluk almiyor).

sneijder kotu diyen bir kac kisi gordum burada. gercekten eger oyle dusunuyorlarsa bu arkadaslar bir zahmet takip etmesi daha kolay olan, cok aksiyonun olmadigi halter tarzi spora yonelsinler. kesinlikle ciddiyim bu konuda.

hocanin oyuncu degistirmemesi gayet normal. takim gayet iyiydi. fazla yorgunlukda olmadi. adamlar baski bile kuramadilar. her sey yerinde giderken niye oyuncu degissin.

bu arada bu hocaya cok guveniyorum. ve adam kac defa soyledi iyi olan oynayacak diye. demek ki cavanda su anda ya hazir degil ya da idmanlarda iyi oynamiyor. ayni sey sinan icinde gecerli. zaten bu konuda daha once bu tarz seylerde soylemisti hoca.

tebrikler aslanlarim.

tek kale oynamak ile bitmiyor. mac 90'a kadar 1-0 gitti. tehlikeli skor, rakip karambole 1 tane atsa bitti mac.

takım olarak organize olamıyoruz ve hücumda ağır kalıyoruz.

özellikle bek ve kanatlar bu macta vasattı,

Faul ona yapildi diye Bruma ya
Hattrick yapabilir diye Eren e
100. maci diye Sneijder e

penaltiyi attirabilirdi.

Cavanda girebilirdi, niye sabri 90 dakika oynadı bunu anlamadım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeter artik selcuk dusmanliginizdan gina geldi. Bugun gayet iyi oynadi gorevini gayet iyi yapti. Evet temposu dusuk sertligi eksik fizik kuvveti dusuk ama bu adam her zaman boyleydi. Iyi oynerkende bu ozellikleri dusuktu. Ondan tolga gibi oynamasini bekleyemezsiniz. Takimdada onu kesebilecek sadece 1 adam var !

Bakin bu takim ilerde yaraticilik sorununu biraz cozsun sampiyonluga yurur. Her mac ezbere elestirmeyi birakalim destek olalim artik.

Şu halimizle bile çok kötü değiliz bir de eksikler var. Hem destek! Tam destek!

Evet Gazete için Yazımı hazırladım.

Forum için kısa özet:

Maçın Manşeti: Galatasaray'ın Derdiyok !

#Bruma çok mücadele etti, lakin bazen daha basit oynasa daha verimli olur takım için.

#Derdiyok hem duvar olup pas oyununda etkili idi hemde Gollerini attı. Takım daha çok orta açıp faydalanmalı.

#Tolga her yere pres yaptı ve güzel dikine paslar attı.

bizim riekerink barca tarzı topa fazla hakim bi oyun tarzını benimsiyor belli ki ama ilerde tempo yapmayı ve kalabalık olmayı başaramıyoruz, ayrıca pas hızımız da düşük. bu oyun tarzını oynayacaksak daha seri daha tek top oynamalıyız

Yeter artik selcuk dusmanliginizdan gina geldi. Bugun gayet iyi oynadi gorevini gayet iyi yapti. Evet temposu dusuk sertligi eksik fizik kuvveti dusuk ama bu adam her zaman boyleydi. Iyi oynerkende bu ozellikleri dusuktu. Ondan tolga gibi oynamasini bekleyemezsiniz. Takimdada onu kesebilecek sadece 1 adam var !

Bakin bu takim ilerde yaraticilik sorununu biraz cozsun sampiyonluga yurur. Her mac ezbere elestirmeyi birakalim destek olalim artik.
Aydin gardasim sen misin

Oyunu domine eden ama pozisyon olarak kisiriz su siralar

Poldi bey ne zaman donecek?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Erken gol bulsaydık cavanda josue ve sinan 55-60 da girerdi bence ben sadece yasini beğenmedim bugün sabri de iyi değil ama 1-0 ken cavanda girse bir hata olsa oda biter hoca da takımda.. Tıpkı hamzanın başakşehir maçında cemoyu kendini bitirdiği gibi

CslJzu7WEAAOQSc.jpg

Eleştirmeyin derken eleştirmişsin zaten , eleştirene tepkin neden anlayamadım

Hoca yalniz oyuncu cikarmayarak zorluyor takimi bugun sovuyoruz ama 20 hafta sonra vay be diyecegiz

Seyirci iyiydi ama 30 bin az bence tinercilere vurursak 45 i rahat buluruz gibi

Geri
Üst Alt