Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.441
- 3.560
- 1.983
Yasin
Sabri
Selçuk
Bu adamlardan kurtulmamız lazım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sabri
Selçuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasin
Sabri
Selçuk
Selçuk'un akrabası mısın yoksa? Öyle ise anlayabiliriz. Söyle ki bizde bilelim ona göre değerlendirelim. Saçma sapan bir cümle kurmuşsun millete atar yapıyorsun. Forum son 3 senedir genel olarak Selçuk'u beğenmez gına geldiyse başka foruma git.Yeter artik selcuk dusmanliginizdan gina geldi. Bugun gayet iyi oynadi gorevini gayet iyi yapti. Evet temposu dusuk sertligi eksik fizik kuvveti dusuk ama bu adam her zaman boyleydi. Iyi oynerkende bu ozellikleri dusuktu. Ondan tolga gibi oynamasini bekleyemezsiniz. Takimdada onu kesebilecek sadece 1 adam var !
Bakin bu takim ilerde yaraticilik sorununu biraz cozsun sampiyonluga yurur. Her mac ezbere elestirmeyi birakalim destek olalim artik.

Wesley Sneijder: Umarım Galatasaray'da 100 maç daha oynarım. Bu kulüp benim ikinci ailem
tek kale oynamak ile bitmiyor. mac 90'a kadar 1-0 gitti. tehlikeli skor, rakip karambole 1 tane atsa bitti mac.
takım olarak organize olamıyoruz ve hücumda ağır kalıyoruz.
özellikle bek ve kanatlar bu macta vasattı,
boyle bir mantik yok mehmet. o zaman ayni mantikla bende diyebilirim ki cok rahat 3-0 4-0 olabilirdi mac. hatta hikmet karamanda buna benzer seyler soyledi.
bekler konusuna katiliyorum. zaten biri sabri. bunu belirttim. fazla bir sey soylemeye gerek yok.
carole son iki mactir vasat ama bu da normal. her zaman super oynayamaz. keske bir sol bekimiz daha olsa ama yok.
Ah be aslanim birde agirligini koyabilsen maclara futbol bizde birak direk teknik heyete gir
sevmeyelim de taşa mı dönelim beWesley Sneijder: Umarım Galatasaray'da 100 maç daha oynarım. Bu kulüp benim ikinci ailem