Gercekleri konusuyorum sana giren ne kardes?Ne Chedjou meraklısıymışsın bee.
Gercekleri konusuyorum sana giren ne kardes?
Sacma sapan mesaj atma ozm. Ayni hatayi Chedjou yapsa art niyetli yorumlar yapilir. Mac izlemeyen taraftar ise Kjaer'i ligin en iyi stoperi ilan ediyor. Surda maclara göre gercekci yorum yaparken sacma sapan yorumlarla gelme sende, bak isine.Dikkat et laflarına.Bir şey demedik,giren mirenli konuşmaya gerek yok.Sadece bu Chedjou ısrarının sebebi nedir onu anlayamadığımdan bir mesaj attım,sağolasın pişman ettin ama.
Kasımpaşa ligin en sayıf takımı galiba. Savunma yok. Hucum desen çöp.
Bunları yenemeyecekse ciddiden kümeye düşer fener demeye başlaya bilirdim
Ağustos ortasında başlayan ligde, ilk defa İstanbul dışına Ekim ayında çıkacak şikeciler. Tesadüf değildir herhalde
Sacma sapan mesaj atma ozm. Ayni hatayi Chedjou yapsa art niyetli yorumlar yapilir. Mac izlemeyen taraftar ise Kjaer ligin en iyi stoperi ilan ediliyor. Surda maclara göre gercekci yorum yaparken sacma sapan yorumlarla gelme sende, bak isine.
Ayni soruyu Kjaer icin sana sorabilirdim, sormuyorum cünkü gereksiz birisin, hadi uza. Alinti fln yapma olur biter.Herkesin göremediği,bir tek senin görebildiğin ne var Chedjou'da?Teknik diye canhıraş savunuyorsun resmen adamı.Bir stoperin ilk değerlendirmeye alınacak özelliği defansif özellikleri midir yoksa teknik olması mıdır?Kjaer de pek sağlam adam değil de,Chedjou gibi bir saatli bomba ile kıyaslamam bile.Saçma sapan konuşan her türlü sensin yani,uzatmaya gerek yok bu konuyu.
2014-15 şampiyonluğunu kast ediyorsan ilk maçta Bursa ile başladık deplasmanda.bizimde son şampiyon olduğumuz sezonda olmuştu.5 hafta mı 6 hafta mı hatırlamıyorum İstanbul dışına çıkmamıştık
Ayni soruyu Kjaer icin sana sorabilirdim, sormuyorum cünkü gereksiz birisin, hadi uza.
2014-15 şampiyonluğunu kast ediyorsan ilk maçta Bursa ile başladık deplasmanda.
Sana cevap vermemem sürpriz degil cünkü algilama organin yerinde degil bir kere. Pozisyonu gördün mü sen bir kere? Gördüysen hadi acikla bakalim nasildi pozisyon?Diyecek laf bulamayınca hemen olayı şahsileştir,işin içinden çık.
Neyse,senin gibi her şeyi biliyorum edasında takılan ama gerçekte asla öyle olmayan biriyle ben de muhatap olmak istemem daha.