GSCimbom
16/17 H:4 | Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe | M.S | 19 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:4 | Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe | M.S | 19 Eylül Sayfa 12

Mert Aslan ·

Cevap
366
Okunma
20,8K
Sayfa
12/19
CanlıKasımpaşa15FenerbahçeM.S
Kasımpaşa ligin en sayıf takımı galiba. Savunma yok. Hucum desen çöp.

Bunları yenemeyecekse ciddiden kümeye düşer fener demeye başlaya bilirdim

Ağustos ortasında başlayan ligde, ilk defa İstanbul dışına Ekim ayında çıkacak şikeciler. Tesadüf değildir herhalde

Son düzenleme:
Dikkat et laflarına.Bir şey demedik,giren mirenli konuşmaya gerek yok.Sadece bu Chedjou ısrarının sebebi nedir onu anlayamadığımdan bir mesaj attım,sağolasın pişman ettin ama.
Sacma sapan mesaj atma ozm. Ayni hatayi Chedjou yapsa art niyetli yorumlar yapilir. Mac izlemeyen taraftar ise Kjaer'i ligin en iyi stoperi ilan ediyor. Surda maclara göre gercekci yorum yaparken sacma sapan yorumlarla gelme sende, bak isine.

Son düzenleme:
Maçı izlemiyorum.Fakat fb gibi leş bi takımdan ilk yarıda 3 gol yemeyi başaran paşa 20 puanı zor görür lig sonunda.İlk düşen paşa olur net.Osmanlı maçında ağlamaya başlar yine şikeciler.

Sacma sapan mesaj atma ozm. Ayni hatayi Chedjou yapsa art niyetli yorumlar yapilir. Mac izlemeyen taraftar ise Kjaer ligin en iyi stoperi ilan ediliyor. Surda maclara göre gercekci yorum yaparken sacma sapan yorumlarla gelme sende, bak isine.

Herkesin göremediği,bir tek senin görebildiğin ne var Chedjou'da?Teknik diye canhıraş savunuyorsun resmen adamı.Bir stoperin ilk değerlendirmeye alınacak özelliği defansif özellikleri midir yoksa teknik olması mıdır?Kjaer de pek sağlam adam değil de,Chedjou gibi bir saatli bomba ile kıyaslamam bile.Saçma sapan konuşan her türlü sensin yani,uzatmaya gerek yok bu konuyu.

Aslında bir açıdan iyi oldu. Kasımpaşa ligin en kötü takımı onlara karşı böyle bir skor almaları kötü durumda olmalarını bir süre perdeleyecektir. Şimdi farklı kazandıkları için takımda bir düzelme var aslında sihirli dick iyi hoca, işte biz buyuz tamam şampiyon oluruz kıvamına birazdan antu gelmiş olur.

Bunlardan hiç birşey olmaz, bu akşam 3 puan alacakları maç başlamadan belliydi zaten o yüzden süpriz olmadı.

Herkesin göremediği,bir tek senin görebildiğin ne var Chedjou'da?Teknik diye canhıraş savunuyorsun resmen adamı.Bir stoperin ilk değerlendirmeye alınacak özelliği defansif özellikleri midir yoksa teknik olması mıdır?Kjaer de pek sağlam adam değil de,Chedjou gibi bir saatli bomba ile kıyaslamam bile.Saçma sapan konuşan her türlü sensin yani,uzatmaya gerek yok bu konuyu.
Ayni soruyu Kjaer icin sana sorabilirdim, sormuyorum cünkü gereksiz birisin, hadi uza. Alinti fln yapma olur biter.

Son düzenleme:
Diyecek laf bulamayınca hemen olayı şahsileştir,işin içinden çık.

Neyse,senin gibi her şeyi biliyorum edasında takılan ama gerçekte asla öyle olmayan biriyle ben de muhatap olmak istemem daha.
Sana cevap vermemem sürpriz degil cünkü algilama organin yerinde degil bir kere. Pozisyonu gördün mü sen bir kere? Gördüysen hadi acikla bakalim nasildi pozisyon?

Bunun üzerine ben yaptigi bir hatadan bahsediyorum, Chedjou aynisini yapsa yerin dibine sokulur, Kjaer bu hatalara ragmen ligin en iyi stoperi deniliyor diyorum.. Sen gelmissin 'Ehehehe Chedjou yu niye Kjaer'le kiyasliyorsun, ne merkaliymissin be' gibi alakasiz yorum yapiyorsun.

Ben o mesajimda nerde Chedjou ve Kjaer'i bireysel olarak kiyaslamisim? Nerde he söyle bakalim süper zeka? Herseyi bilmiyor olabilirim, ama cümleleri algilayacak kadar zekali birisiyim en azindan.

Geri