GSCimbom
16/17 H:4 | Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe | M.S | 19 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:4 | Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe | M.S | 19 Eylül Sayfa 14

Mert Aslan ·

Cevap
366
Okunma
20,8K
Sayfa
14/19
CanlıKasımpaşa15FenerbahçeM.S
Senin anlamadigin nokta bir kere benim o yorumda iki oyuncuyu kiyaslamamam. Sen ise gelip olayi kiyasa vuruyorsun.

Bir kere adaletli yorum yap. Kjaer lig basladigindan beri cok kötü durumda. Ayrica bu adamin önünde geldiginden beri Topal-Ozan-Josef 3lüsü oynuyor, yaninda ise bir stoper daha.

Chedjou dedigin adam geldiginden beri önünde maksimum bir formsuz Melo ile oynadi, yaninda Sabri, Semih, Balta gibi oyuncularla.

Önünde 3 defansif orta saha arti 1 stoper partneri olan bir adam hala sacma sapan hatalar yapiyorsa ligin en iyi stoperi olamaz, bundan bahsediyorum. Sen koy bakalim Chedjou'nun önünde 3 tane De Jong, yanina bir dogru dürüst stoper ve sonra bi görelim.

o dediklerin olsun varsın stoperde 3.ligden bir arkadas oynasın.

bu bir mantık degil. chedjou defansif olarak net Galatasaray seviyesinin stoperi degil. adam ortasaha merkez olacakken stoper olmus.

Uzun zaman sonra böyle rezil bir takıma pis küfür ettim , ligin en kötü takımı bu Kasımpaşa denen yeteneksizler ordusu. Umarım amatöre kadar gidersiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

skym böyle macı.

bu arada lens acayip bozuldu, bu macın en güzel tarafıda bu. al sana bir sorun daha. rvp'den sonra lens'ide bitirdiler :)

ha adam zaten bastan asagı sorun orası ayrı :D

Paşa cidden kötü ama Fenerbahcenin ilk 3 haftadaki puan kayıplarının tamamen şanssızlıktan kaynaklandığını söyledim hep. Hatta iddaa ediyorum bizim üzerimizde bitirirler ligi.

Ayni soruyu Kjaer icin sana sorabilirdim, sormuyorum cünkü gereksiz birisin, hadi uza. Alinti fln yapma olur biter.

Sana cevap vermemem sürpriz degil cünkü algilama organin yerinde degil bir kere. Pozisyonu gördün mü sen bir kere? Gördüysen hadi acikla bakalim nasildi pozisyon?

Bunun üzerine ben yaptigi bir hatadan bahsediyorum, Chedjou aynisini yapsa yerin dibine sokulur, Kjaer bu hatalara ragmen ligin en iyi stoperi deniliyor diyorum.. Sen gelmissin 'Ehehehe Chedjou yu niye Kjaer'le kiyasliyorsun, ne merkaliymissin be' gibi alakasiz yorum yapiyorsun.

Ben o mesajimda nerde Chedjou ve Kjaer'i bireysel olarak kiyaslamisim? Nerde he söyle bakalim süper zeka? Herseyi bilmiyor olabilirim, ama cümleleri algilayacak kadar zekali birisiyim en azindan.
Raporladim, umarim ceza alirsin. Kimseye hakaret etmeye hakkin yok. Evet, kimse bi bok bilmiyor sen biliyorsun.

Paşa cidden kötü ama Fenerbahcenin ilk 3 haftadaki puan kayıplarının tamamen şanssızlıktan kaynaklandığını söyledim hep. Hatta iddaa ediyorum bizim üzerimizde bitirirler ligi.

Ben de idda ediyorum şampiyondan en az 25 puan fark yicekler.Şu kadro yapısıyla bişey yapmalarının mümkünatı yok.Azcık dirençli takım bunları haşat eder

Geri