GSCimbom
16/17 H:4 | Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe | M.S | 19 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:4 | Kasımpaşa 1-5 Fenerbahçe | M.S | 19 Eylül Sayfa 16

Mert Aslan ·

Cevap
366
Okunma
20,8K
Sayfa
16/19
CanlıKasımpaşa15FenerbahçeM.S
lan bu kaleci sike yapiyor arkadas

Bakin bize karsi nasil oynayacaklar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ezbere konusmalar bunlar, haddi hesabi yokmus. Ezbere yorum dedigim gibi. Neyse senin görüsün, farkli sistemlerde oynayan oyunculari kiyaslamak benim anlaysima aykiri. Zaten su an Chedjou-Kjaer tartismasi da yaratmak istemiyorum.

O kadar uzun mesajı bu kadar hızlı okudun demek. :D

Ezbere de senin görüşün,hani maç izle biraz diyordun ya,izlediğim için çok rahat bir şekilde diyebiliyorum işte bunu.

Bence de,konu o değildi zaten,ama sen de daha sakin olsaydın zaten bir sorun çıkmayacaktı en baştan beri.

ersun yalanli trabzonun bile tek galibiyeti bunlara karsi. kasimpasa'nin puan alabilecegi 3-4 takim var belki ligde digerlerinden fark yerler

O kadar uzun mesajı bu kadar hızlı okudun demek. :D

Ezbere de senin görüşün,hani maç izle biraz diyordun ya,izlediğim için çok rahat bir şekilde diyebiliyorum işte bunu.

Bence de,konu o değildi zaten,ama sen de daha sakin olsaydın zaten bir sorun çıkmayacaktı en baştan beri.
Evet hepsini okudum hemde.

Ben gayet sakinim. Sadece ben baska birseyden bahsederken o mesaji atman sinir etti. Yani net bir sekilde orda benim dedigimi her insan anlamali.

Bu duruma attığım bir mesaj değildi sadece o,Chedjou konusundaki genel tavrına atılmış bir mesajdı.Bunu anlaman lazımdı.
Benim tavrim Chedjou konusunda net. Bir cok üye gibi sadece bizde izlemis degilim. Bir Lille taraftari olarak her macini izledim adamin. Kjaer'i de canli izlemis biriyim ben Bundesliga'da. Italya döneminden beride takip ederim, iyi bir cikis yapmisti.

Ve Chedjou söylendigi gibi degil iste, gecmisi bile bunu anlatiyor. Sorun bizim yapimizda, bknz Linnes. Molde de cok iyi, bizde kötü. Neyse farkli konu.

Geri
Üst Alt