GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 118

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,7K
Sayfa
118/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Ne güzel oynuyorsun, ama resmen skorun üstüne yatarak maci bu duruma getiriyorsun, üstüne Josue denen adam o topu gole ceviremiyor arkadas yok böyle birsey..

Adam müdahele yapmaya korkuyor dk 70 oldu gol yemedim şimdi bi değişiklik yaparım gol yeriz en iyisi bu düzeni bozmayayım diye düşünüyor heralde. Dellendim lan

Bu maçın böyle olması

45% JOR
55℅ Chedjou

Affedersin ama iki gol da Chedjou "bireysel(!!!)" Hata yapip kaybettik.

Büyük Takım Stoper sen o hatayı yapmican.

Balta niye yapmıyor nerdeyse her maç da..

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Riekerink 60 ta orta saha alsaydi bu maci vermezdik. Riekerinki tez zamanda sutlamamiz lazim. Buyuk bir hocayla bu sene sampiyon oluruz

Takim icerisindeki ****************************************** cocuklari ve hakem denilen.annesi turkiyenin en.buyuk orospusu olan macin anasini bellemistir. Ben boyle ****************************************** cocuklugunu en son fenerin koruyup kollandigi donemlerde gordum.

İhracta alsam cezada alsam umrumda degil boyle liginde hakemlerinde anasini sikeyim

İmza...

___________Muslera
Cavanda Serdar Hakan Carole
_______Tolga DeJong
Podolski Sneijder Bruma
_________Derdiyok

Bu 11 acaba hiç görebileceğiz mi..

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Ne tolgası arkadaş nasıl maç seyrediyorsunuz adam karı kılıklı selçuk sağolsun tek başına mücadele etti ortada

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

kötü oynamadı nerenizle okuyosunuz yazılanları, puan kaybının sorumlusu diyorum bak yediğimiz ilk golü aç izle bakalım ruhsuz selçukla birlikte nasıl izliyor.

Bu Chedjou denilen elemanı bundan sonra oynatanında Allah bin türlü belasını versin oynamasın abi bu adam ya kim oynarsa oynasın bu adam oynamasın genç takımdan stoper koysalar oda zaten bu kadar etki ederdi oda zaten bu kadar hata yapardı Allah bu adamın belasını versin tez zamanda kurtulmayı nasip etsin. Yemin ediyorumki hayatımda en sinirlendiğim 4 5 maçtan birisidir şu maç.

Rahat alacağımız maçta saçmalayarak beraberliği zor kurtardık. İkinci yarı sahada adeta yok olan bir kaç oyuncu sonraki ilk maçta kesilmeli.

Şu maçı izleyipte hala bu Chedjou denen öküz oğlu öküzü savunan olursa ana,avrat,sülale dümdüz giderim.Yaşıma başıma bakmam tek tek dizerim sıraya

Ya ne güzel oynadik takim olarak. Kahroluyorum ya resmen kendi kendimizi yendik.

Böyle sacmalik mi olur ya, delirttiniz beni ulan. Uzay takimi Besiktasi gördük, Muslera yere bile yatmadi ulan ilk yari.

Emegimize ihanet ettik resmen, yaziklar olsun böyle gevseklik olmaz. Kendinize gelin ulan artik.

Ayhanla mayanla olmaz bu iş bu adama oyun okuyabilen söznüne saygı duyacağı bi yardımcı lazım aynı dili konuşmalılar Ayyn ne ************** Dursunu

Geri