Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
Ne güzel oynuyorsun, ama resmen skorun üstüne yatarak maci bu duruma getiriyorsun, üstüne Josue denen adam o topu gole ceviremiyor arkadas yok böyle birsey..
Bu maçın böyle olması
45% JOR
55℅ Chedjou
Affedersin ama iki gol da Chedjou "bireysel(!!!)" Hata yapip kaybettik.
Büyük Takım Stoper sen o hatayı yapmican.
Balta niye yapmıyor nerdeyse her maç da..
~Pablo Emilio Escobar Gaviria~
Takim icerisindeki ****************************************** cocuklari ve hakem denilen.annesi turkiyenin en.buyuk orospusu olan macin anasini bellemistir. Ben boyle ****************************************** cocuklugunu en son fenerin koruyup kollandigi donemlerde gordum.
İhracta alsam cezada alsam umrumda degil boyle liginde hakemlerinde anasini sikeyim
Ne tolgası arkadaş nasıl maç seyrediyorsunuz adam karı kılıklı selçuk sağolsun tek başına mücadele etti ortada
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oyuncu değişiklikleri çok geç kaldı.Ne güzel oynuyorsun, ama resmen skorun üstüne yatarak maci bu duruma getiriyorsun, üstüne Josue denen adam o topu gole ceviremiyor arkadas yok böyle birsey..
Kanat olup olmamasinin onemi ne?
Boktan bi kaleci ile karsi karsiya kalip topu heycandan ayagina dolayan capsizin teki iste. Kanat olsa nolur sol bek olsa ne olur?
Şu Maçta şu hocayı övmek net ahmaklıktır . Bu maçı veren net stajer hocadır. Ben hayatımda bu kadar sinir olup da maçın son 10 dakikasında çıkmadım. Bu hoca ile işimiz çok zor
Sent from my iPhone using Tapatalk