GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 139

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,3K
Sayfa
139/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
sinan chedco nun geldiğinden beri iyi oynadığı tek bir maç bilmiyorum yanlız maddi durum ortada iken serdar gibi vasat pahalı ve sakat bir adama bu kadar para vermek hepimizi sinir etti.
Denayer alınabilirdi yada başka bir adam ama takım her maç gol yiyorsa chedco yüzündendir yahu cante diarra ortasahası bile olsa bizde chedco gider bizim kaleye atar topu öyle bir adam bu içimizdeki irlandalı..

Stoper ihtiyacımız kesin var.. Ama ihtiyac duydugumuz adam bence Denayer degil. Bize hava toplarını alacak, 190+ boyda, yer tutmasını bilen , ayagı duzgun, oyun kurabilen iyi bir stoper lazım.

Güzel bir derbiydi,söyle olsaydi böyle olsaydiya gerek yok,simdi en önemlisi sakatlarin durumu,de jong,poldi,serdar ve sighortson ne zaman dönecekler,bilgi varmi?

Podolski iyileşmiş.Antalya maçında 18'de olur.Serdar ve Sighortson'da milli aradan sonra takıma katılacakmış.7.haftada full takımla oynama şansı bulacağız.Hocayı da daha net değerlendirme imkanı bulacağız.

Bizim kalitemiz gercekten Besiktas´tan ve Fenerbahce´den iyi. Klas oyuncularimiz cok daha fazla.

Özellikle Podolski ve De Jong takima monte edildiginde, bu takim farkli bir seviyeye cikacaktir.

Ben dün görecegimi gördüm. Takima inandim. Taraftar inanir, stadi her macta doldurursa, bu sinerji yakalanacaktir ve sampiyonluk gelecektir.

Riekeringe artık zerre güvenmiyorum. Eski bir altyapı hocasının genç ve potansiyelli sinana son üç dört maç nerdeyse hiç süre vermemesi , Bugünkü maçtaki saçma josue ve cavanda değişiklikleri vs vs. Galatasaray ve Riekenin futbol şansı yanında bundan sonra böyle gidermi? sanmıyorum.

Bu sene orta sahamız ile diğer takımlar önünde çok büyük fark yaratıyoruz. Fenerbahçe maçı bundan kolay geçer, garip bir durum olmazsa o maçı kazanırız.

josue topu iceri durtebilseydi , simdi denecekti ki , riekerink tam oyun dengelenip takimlar yoruldugunda buldugu pozisyonu bitirebilecek josue yi sahaya surerek onemli bir satranc hamlesi yapti

denebilirdi

q7 atsaydi da , senol gunes icin , o denli pili bitmis goruntusune ragmen macin kaderini degistirecek bir oyuncuyu son duduge dek sahada tutarak antrenorluk becerisi gosterdi

denebilirdi

simdi josue mi alinir , q7 cikmaz miydi lar konusuluyor

ne yapti da begendin ?
her iki golde onunda hatasi var.
o degilde hakan balta önceki senler bek oynuyordu orda bile yedek kaliyordu ara sira stoperde oynuyordu,
ne olduda bu bizim banko stoperimiz oldu son 2 senedir ?
hele birde yasi ilerledikce.
bu iste büyük bi terslik var.

dogru chedjounun aniden durmasi hakani suclu yapiyor. Bu nasil bir nefret. Adam herifin beyinini mi okuyor (beyin diyorumda Chedjou da o yok dahada zor iste) . Hakan bu takimin (maalesef) en iyi stoperidir. Normalde Yedek oyuncu abi olacak oyuncuyu ilk 11de zorla oynatiyoruz. Yinede en iyisini yapiyor .

Fatih iste orada da bizim hatamiz var ,seyirci olarak , neden mi ? Bu hatalari senelerdir yapan sabrilere, olcanlara, umutlara yani yerlilere oyle sovduk , ama yabancilar laubali ,yabancilar isteksiz , hatali oldugunda o kadar pozitif ayrimcilik yaptik ki

Chedjou nun GS deki tum kaldigi surede yaptigi bu tip hatalarin bir listesi cikarilsa , bunlara imza atan bir yerli oyuncu su an floryada tehditlere maruz kaliyordu

Chedjou bu takimda stoper oynamamali , ne olursa olsun , ikincisi semih oynamamali , antalya macini unutmadik gecen senede 3-3 luk ....

Koray bunlarin ikisinden de iyidir , 4 milyonluk serdar nerede ?

onca orta saha ve forvetin ,kalecinin emegi bir adam yuzunden mahvoluyor

Ya abi içim yanıyor ya şu Serdar Aziz'e 4.5 m e verene kadar avrupada ne stoperler vardı he ben Serdar Aziz kötü stoper demiyorum bence ligin en iyi 4 stoperinden birisidir ama Basel'in Eder Alvarez Balanta'yı 3 m e'ya aldığı aklıma geldikçe kafayı yiyorum ya.

Simdi seri yakalamaliyiz. Sampiyonlugu istedigimizi herkese hissettirmeliyiz.

Antalyaspor maci ile baslayip, deplasman galibiyetleri de alarak, Kadiköye´e kadar kayipsiz gitmeliyiz.

Fikstür buna uygun aslinda.

Riekeringe artık zerre güvenmiyorum. Eski bir altyapı hocasının genç ve potansiyelli sinana son üç dört maç nerdeyse hiç süre vermemesi , Bugünkü maçtaki saçma josue ve cavanda değişiklikleri vs vs. Galatasaray ve Riekenin futbol şansı yanında bundan sonra böyle gidermi? sanmıyorum.

Yav he he. Oyuncu değişikli yapmasa ayrı eleştirirsiniz yapsa ayrı eleştirirsiniz. Sizin işiniz gücünüz eleştirmek olmuş. Onlarca eksiğimiz sakatımız var mükemmel de değiliz ama azıcık destek olmayı öğrenin. 2008'den beri de 53 mesaj ilginç.

Uzun yillar sonra ilk defa belli bir siteme sadik futbol oynadigimizi gördük ve bunda basarili oldugumuzu da gördük.

Bence belli bir sisteme bagli futbol oynamamiz, Riekerink´in yapmadigi hamlelere göre daha olumlu bir arti.

Dolayisiyla bu taraftan bakip, sabredip, destegimizi sürdürmemiz gerekiyor.

Ancak oynadigimiz bu futbolun her hafta gelistigini de görmek istiyorum dogal olarak.

92ef93c731e3bc53b849ad9778c56a69.jpg

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

23-24 ülkede yayın yapmış Araplar. Hatta şansal yakında Avrupa'da yayın olacak dedi. Muhtemelen fb gs maçını Bein Avrupa'daki kanalları da verir

Geri