Işte ondan çok üzüldüm ben bu beraberlige. Yine uyduruk konusuyor mallar. Yenseydik bunu yapamayacaklardi.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
o josuenin pozisyonunda ayaga kaltim saclarim yoluyorum, nerdeyse 10 saniye sürdü düsün herseyi yapabilirdi pas kaleciyi sag taraftan gecip gol vurusu veya sneijderin pasinda dogrudan gol vurusu. o ne yapti kaleye sut bile atmadi. la bari sutunu dene en cok ona kizdim.
chedjou zaten ayri bir facia ama hakan baltada ondan iyi degil her 2 golde oda gol yedirtme göreveini yapti yine.
O pozisyonda ustumdeki tshirti cikarip televizyona attim birde babamda yanimda kufurde edemiyorum oyle mal gibi kaldim
Icime oturdu resmen...

Önce Mustafa Denizli sonra Hamit sıradaki gelsin.Bu macta 2 puani Jor verdi bosuna parmaklarinizi yormayin klavye basinda. Fenerlisinden Besiktaslisina spor yazarindan topu gorse bomba diye karakola goturecek adamina kadar herkes yaziyor bunu. Cok bariz. 55-60 ta orta sahayi hamitle 3 leyip surekli soldan gelen Besiktasin onune Cavandayi atsaydik besiktas o 70-80 arasi yaptigi tempoyu yapamazdi cunku donen toplari alirdik. Neyse 1 puan iyi depasmanda bjkye karsi cani sagolsun
bende bazen bi huy vardir gol olucagini analdigim zaman ayaga kalkip tvye yaklasiyorum, yarim bakip sacimi basimi tutuyorum
genelde gol oluyor bu sefer ise yaramadi hiyar josue![]()
Önce Mustafa Denizli sonra Hamit sıradaki gelsin.