GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 137

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,4K
Sayfa
137/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
14484735_1379216612123819_6452993457297667300_n.jpg

Işte ondan çok üzüldüm ben bu beraberlige. Yine uyduruk konusuyor mallar. Yenseydik bunu yapamayacaklardi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Şu bjk taraftarı kadar görgüsüzü yok. Tamam takımınız iyi oynuyor, yüklenince rakibi hapsedebilen bi yapısı var ama eni sonu altı üstü beşiktaşsın ya.

o josuenin pozisyonunda ayaga kaltim saclarim yoluyorum, nerdeyse 10 saniye sürdü düsün herseyi yapabilirdi pas kaleciyi sag taraftan gecip gol vurusu veya sneijderin pasinda dogrudan gol vurusu. o ne yapti kaleye sut bile atmadi. la bari sutunu dene en cok ona kizdim.
chedjou zaten ayri bir facia ama hakan baltada ondan iyi degil her 2 golde oda gol yedirtme göreveini yapti yine.

O pozisyonda ustumdeki tshirti cikarip televizyona attim birde babamda yanimda kufurde edemiyorum oyle mal gibi kaldim :D

Icime oturdu resmen...

STSL Turgay Şeren Sezonu’nun 5. haftası Beşiktaş-Galatasaray derbisine sahne oldu. Mücadelede Galatasaray Eren ve Bruma ile öne geçerken karşılaşma Marcelo ve Cenk’in golleriyle 2-2 berabere sonuçlandı.

Deplasman yasağının kalktığı maçta Galatasaray taraftarı tribünde yerini alırken Vodafone Arena da ilk kez bir derbi mücadelesine ev sahipliği yaptı.

Noldu lan barcataslilar nerde düdükler

Über uzay takiminizi gördük

Bi dikim oynadiklari yok

Yatsin kalksinlar sarbi ve cehd mallarina dua etsinler

Hakemede iki cift lafim var senin ciktigin o deligi kapatayim serefyoksunu tinerci köpek

Barcatasli derken icimizdeki medyagazina ugramis fussball cahili irlandali barcataslilardan bahsediyorum

hakan baltayi kimse konusmuyor su chedjoudan nekadar hefret etsemde. 2 golde ayni sekilde hatali.
hele 1 golde ayni chedjou gibi seyirci kaliyor kornerde.
stopersiniz lan siz topa cikin kornerlerde, adami hasta eder bunlar.

Değişiklik yapmaktan çekindi bence ilk yarı herkes az çok iyiydi sırf o yüzden yapamadı 55-65'te yapılması gereken hamleleri ama bu bir derbi maçı ilk yarı-ikinci yarı olmaz direkt yapacaktı olması gereken hamleleri, çok geç kaldı Riekerink bey hocamız.

Bu macta 2 puani Jor verdi bosuna parmaklarinizi yormayin klavye basinda. Fenerlisinden Besiktaslisina spor yazarindan topu gorse bomba diye karakola goturecek adamina kadar herkes yaziyor bunu. Cok bariz. 55-60 ta orta sahayi hamitle 3 leyip surekli soldan gelen Besiktasin onune Cavandayi atsaydik besiktas o 70-80 arasi yaptigi tempoyu yapamazdi cunku donen toplari alirdik. Neyse 1 puan iyi depasmanda bjkye karsi cani sagolsun

Bu macta 2 puani Jor verdi bosuna parmaklarinizi yormayin klavye basinda. Fenerlisinden Besiktaslisina spor yazarindan topu gorse bomba diye karakola goturecek adamina kadar herkes yaziyor bunu. Cok bariz. 55-60 ta orta sahayi hamitle 3 leyip surekli soldan gelen Besiktasin onune Cavandayi atsaydik besiktas o 70-80 arasi yaptigi tempoyu yapamazdi cunku donen toplari alirdik. Neyse 1 puan iyi depasmanda bjkye karsi cani sagolsun
Önce Mustafa Denizli sonra Hamit sıradaki gelsin.

Hala aklimdan cikaramiyorum bugunku maci :red:

Vodafone'a imzamizi atacaktik , kargalarin balonunu sondurecektik vemuthis bir ivme yakalayacaktik. 1 tasla 3 karga anasini satayim. Offfffffffffffffffffff :mad:

Geri