forum da enteresan.bu saatlerde bir sessizlik oluyor ,bir kaç sonra tekrar canlanıyor.dizi mi var ,oyun mu oynuyorsunuz?
cs GO oynuyoruz rengdash?
forum da enteresan.bu saatlerde bir sessizlik oluyor ,bir kaç sonra tekrar canlanıyor.dizi mi var ,oyun mu oynuyorsunuz?
Cavanda her hangi bir maçımızda oynadı mı geldiğinden beri?
Bugünü sayma saat 12:00, kaldı sana 3 gün. Yarın 'off' günüm çabuk geçer onu da sayma, 2 gün kalmış oluyor, maç gününü zaten saymak aptallık beyler benim için maça 1 gün kaldı o halde.
:red:
Sergen kardesim ne diyecek bakalim onemli olan o, derbinin kaderini direkt etkileyecektir kuskusuzHincal favori Galatasaray dedi.Sictik
Sadece bu olsa iyi.Normalde elestirdigi Riekerink ve Sneijder'i bile ovdu.Kuruttu guzelim takimi.
Yahu Türkiye Kupası Finali'nden önce de övdü de ne oldu,kazandık yine,yani takma bu kadar bunu.![]()
Ilk basta Galatasaray boyle oynarsa fark yer falan demisti ama.Neyse ins yanilir diyelim.
yapacak şaka makaYasin ve Sabri ile başlarsak (kesinlikle ön yargısız bu tercihlerim gerçekten) net bi şekilde puan kaybedeceğimizi düşünüyorum-hissediyorum.
İyi oynamak zerre umrumda değil onlarda oynamadığı sürece.
Musleragibi sürpriz gelebilir gibi hissediyorum.ama bi yandanda zayıf geliyor bu ihtimal.
Cavanda Ched Hak Carole
Selçuk Tolga De jong
Wes
Bruma Eren