GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 20

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,6K
Sayfa
20/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Cok havalandi bu kanatlilar.

Var ya bunlara orada bir koysak kendilerine gelemezler bir kac hafta. Kendilerini o kadar kaptirmislar ki biz böyle iyiyiz biz böyle güclüyüz biz söyle süperiz diye, orada bunlari yendik mi tepetaklak olurlar.

Demedi demeyin Balta nın golü var. Tribünde de eşi sevinirken lig tv çekerse kesin şampiyonuz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cok havalandi bu kanatlilar.

Var ya bunlara orada bir koysak kendilerine gelemezler bir kac hafta. Kendilerini o kadar kaptirmislar ki biz böyle iyiyiz biz böyle güclüyüz biz söyle süperiz diye, orada bunlari yendik mi tepetaklak olurlar.

nasıl koyacaz can bey?

stoperlerin durumu ortada. bekler defansif olarak yetersiz.

bjk seyirci desteği ile 7-8 net gol posizyonuna girer.

Arızalı savunma konusunda BJK'de biden aşağı kalmadığına göre Eren ve Sneijder de boş geçmez diye düşünüyor olmalısın.

doğrudur onların savunmada arızalı ama topu ileriye tasıma konusunda sıkıntılarımız var.

bjk bu yönden bizden daha ii durumda.

ben bjk'nin bu macta daha fazla posizyon bulabilecegini düsünüyorum.

nasıl koyacaz can bey?

stoperlerin durumu ortada. bekler defansif olarak yetersiz.

bjk seyirci desteği ile 7-8 net gol posizyonuna girer.

Besiktas'in stoperleri bizden cok daha beter bir kere. Biri Tosic digeri de Marcelo. Ikisi de bizde ilk 11'e giremez.

Besiktasi bu kadar abartmayin, derbi bu belli olmaz. Bir gol atariz tüm stadin sesi kesilir seyirci de mal mal bakar. Beklemekte fayda var.

Besiktas'in stoperleri bizden cok daha beter bir kere. Biri Tosic digeri de Marcelo. Ikisi de bizde ilk 11'e giremez.

Besiktasi bu kadar abartmayin, derbi bu belli olmaz. Bir gol atariz tüm stadin sesi kesilir seyirci de mal mal bakar. Beklemekte fayda var.

herkes olaya bu acıdan bakıyor ama bjk'nin stoperlerinin kötü olmasını değerlendirebilecekmiyiz?

topu ileri tasımada ciddi sorunlarımız var ki bunu bjk deplasmanında yapmak cok daha zor.

bjk'yi yarısahasına gömebilsek evet maden buluruz.

herkes olaya bu acıdan bakıyor ama bjk'nin stoperlerinin kötü olmasını değerlendirebilecekmiyiz?

topu ileri tasımada ciddi sorunlarımız var ki bunu bjk deplasmanında yapmak cok daha zor.

bjk'yi yarısahasına gömebilsek evet maden buluruz.

Ya uzun uzun birseyler yazmistim ama tam yollamadan önce bilgisayar Bluescreen verdi. Sinirlendim kusura bakma hepsini yine yazamayacagim.

Kisacasi pek takma böyle seyleri kafana, derbi bu sonucta hic birsey önceden belli olmaz. Yeter ki bizimkiler ciksin adam gibi oynasin gerisinin önemi yok. Besiktasi da bu kadar büyütmeylim gözümüzde. Ilk golü bulduk mu ayaklari birbirine dolasir.

Geri