GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 31

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,7K
Sayfa
31/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
CtBb6HWWcAANkQ1.jpg

CtBdmSSWAAAPEJa.jpg
O puanları Bülent kaptan mı vermiş?

Sabri ve Sneijder 7,5 :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Puan nedir ya, saçma sapan isler.

Peste editten takımı düzenleyip herkesi 99 yapmak gibi birşey olmış Feyyazın ki.

Şu Feyyaz gibilerini gördükçe içimden Cumartesi bunlara çakma hissi daha da artıyor.

Yenelim şunları da felekleri şaşsın gerizekalıların, iyice havalandılar. Ballı herifler CL de bir de dengeli gruba düştüler, keşke Bayerni falan çekselerdi de kendileri gibi dünyanın en iyi takımı ile eşleşselerdi.

Oldu bitti denerek iş yapılmaz, yapılamaz. Bizi kobay olarak kullanıyorlar resmen. Uzlaşma ortamı vs yok kimse kendini kandırmasın, Fenerbahçe, Trabzon deplasmanına nasıl gidecek mesela? Beşiktaş taraftarı Bursa, Bursa taraftarı Beşiktaş deplasmanına nasıl gidecek mesela? Bu ve buna benzer gerilimleri çözmeden oldu bittiye getirerek yasağı kaldırmak gerilimi daha da büyütmekten veya yeni gerilimler ortaya çıkarmaktan öteye gitmez. Önce futbolu, taraftarı, toplumu geren insanları uzaklaştıracaksın veya sakinleştireceksin. Ortam sakinleşecek sonra kaldırırsın.

Bu yasak kalkma muhabbetinin ilk gündeme geldikten 3-5 gün sonra Süper Kupa maçı vardı ve ortada bir sebep yokken gereksiz taşkınlıklar, kavgalar, gerginlik yaşandı. Şimdi yine Beşiktaş-Galatasaray maçıyla yasak kalkması beni şüphelendiriyor

Şu Feyyaz gibilerini gördükçe içimden Cumartesi bunlara çakma hissi daha da artıyor.

Yenelim şunları da felekleri şaşsın gerizekalıların, iyice havalandılar. Ballı herifler CL de bir de dengeli gruba düştüler, keşke Bayerni falan çekselerdi de kendileri gibi dünyanın en iyi takımı ile eşleşselerdi.

O dengeli gruptan dahi çıkmalarını zor görüyorum, çıksalar bile 2.tur da öper okşar yollarlar.

İddaa tek maça düşürmüş MBS'yi.3 oranı bize yedirirler mi acaba?

Şöyle tam kadro çıkamadık bu sene poldi jong ne bileyim cavanda yedeklerde hazır bir izlandalı geriye düştüğümüz de 4-4-2 ye geçerdik vs hayırlısı bakalım içimden 1-2 skor geçiyor ilk 30 da golü yemezsek bu maçı vermeyiz bana göre ..

Ben hala bu puan olayina takili kaldim. Ulan Tosic ve Marcelo'ya 10 üzerinden 8 vermek icin hangi kafayi yasamak lazim merak ediyorum.

Sirf bununla kalsa iyi, o 9 puan verdikleri adamlara bak bir de. Hey Allahim ya.

Ben hala bu puan olayina takili kaldim. Ulan Tosic ve Marcelo'ya 10 üzerinden 8 vermek icin hangi kafayi yasamak lazim merak ediyorum.

Sirf bununla kalsa iyi, o 9 puan verdikleri adamlara bak bir de. Hey Allahim ya.

En rezil teknik direktörler arasında olan Bülent'e de baksana Can, Sabri denen adam 7.5 ama Tolga 7 hatta Selçuk 8.5. Bülent daha çok saçmalamış. Çok kötü teknik direktör ya, şu verdiği saçma sapan puanlar bile ne kadar gereksiz bir yönetici olduğunu gösteriyor . İyi oyuncu olup rezil teknik direktör olmak hep de bize denk geliyor ( Hagi , Bülent)

Sent from my iPhone using Tapatalk

En rezil teknik direktörler arasında olan Bülent'e de baksana Can, Sabri denen adam 7.5 ama Tolga 7 hatta Selçuk 8.5. Bülent daha çok saçmalamış. Çok kötü teknik direktör ya, şu verdiği saçma sapan puanlar bile ne kadar gereksiz bir yönetici olduğunu gösteriyor . İyi oyuncu olup rezil teknik direktör olmak hep de bize denk geliyor ( Hagi , Bülent)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yok Tolga 8,5 ve Selcuk 7,5. Alttaki sayi üstündeki isme ait.

Tamam bizim Bülent yerli sevici ve bu yüzden Yasin,Sneijder,Sabri ve Selcuka ayni puani 7,5 vermis, bunu bir nevi anlarim da Feyyaz'in puanlari resmen komedi.

2 gol atti diye Talisca 9, Atiba 10??, Tosic ve Marcelo ikilisi bizde ilk 11 oynamaz bile ama 8 puan aliyorlar 10 üzeri vay be. Cok degisik kafalar var türk futbolunda.

Geri