O puanları Bülent kaptan mı vermiş?
Feyyaz gerçekten çok ama çoooooook objektif bir puanlama yapmış.
O dengeli gruptan dahi çıkmalarını zor görüyorum, çıksalar bile 2.tur da öper okşar yollarlar.Şu Feyyaz gibilerini gördükçe içimden Cumartesi bunlara çakma hissi daha da artıyor.
Yenelim şunları da felekleri şaşsın gerizekalıların, iyice havalandılar. Ballı herifler CL de bir de dengeli gruba düştüler, keşke Bayerni falan çekselerdi de kendileri gibi dünyanın en iyi takımı ile eşleşselerdi.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Şu Feyyaz gibilerini gördükçe içimden Cumartesi bunlara çakma hissi daha da artıyor.
Yenelim şunları da felekleri şaşsın gerizekalıların, iyice havalandılar. Ballı herifler CL de bir de dengeli gruba düştüler, keşke Bayerni falan çekselerdi de kendileri gibi dünyanın en iyi takımı ile eşleşselerdi.
Bu adam birde teknik direktör adayi idi ve gelmesini isteyenler vardi.O puanları Bülent kaptan mı vermiş?
Sabri ve Sneijder 7,5![]()
İddaa tek maça düşürmüş MBS'yi.3 oranı bize yedirirler mi acaba?
Bu adam birde teknik direktör adayi idi ve gelmesini isteyenler vardi.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Ben hala bu puan olayina takili kaldim. Ulan Tosic ve Marcelo'ya 10 üzerinden 8 vermek icin hangi kafayi yasamak lazim merak ediyorum.
Sirf bununla kalsa iyi, o 9 puan verdikleri adamlara bak bir de. Hey Allahim ya.
En rezil teknik direktörler arasında olan Bülent'e de baksana Can, Sabri denen adam 7.5 ama Tolga 7 hatta Selçuk 8.5. Bülent daha çok saçmalamış. Çok kötü teknik direktör ya, şu verdiği saçma sapan puanlar bile ne kadar gereksiz bir yönetici olduğunu gösteriyor . İyi oyuncu olup rezil teknik direktör olmak hep de bize denk geliyor ( Hagi , Bülent)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Palabiyik'in yönettigi Galatasaray maclari
![]()