GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 34

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,8K
Sayfa
34/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
De jong için maç saati belli olacak dendi akşam saatlerindeki spor haberlerinde.
Sağ bek için sabri ile cavanda arasında bir seçim yapacak dendi

Sent from my iPhone using Tapatalk

JOR kazanırsa büyük avantaj elde eder kaybederse her türlü eleştirilir. Cavanda, De Jong, Poldi vs ile başlar kaybederse neden başlandı bu oyuncularla diye eleştirilir, başlamazsa neden başlamadı diye eleştirilir ama ben olsam sanırım sakatlıktan yeni çıkmış oyuncuları sahaya sürmezdim sanırım. Maksimum 1 oyuncuyu seçerdim çok zorda kalsaydım bu da De Jong olurdu.

JOR kazanırsa büyük avantaj elde eder kaybederse her türlü eleştirilir. Cavanda, De Jong, Poldi vs ile başlar kaybederse neden başlandı bu oyuncularla diye eleştirilir, başlamazsa neden başlamadı diye eleştirilir ama ben olsam sanırım sakatlıktan yeni çıkmış oyuncuları sahaya sürmezdim sanırım. Maksimum 1 oyuncuyu seçerdim çok zorda kalsaydım bu da De Jong olurdu.

hicbiri oynamaz bence
hele poldolski imkansiz

Reyiz kaybedersek hocamizi floryaya davet etmek durumda kaliriz,Riekerink beyin anlayisina siginarak.

De jong için maç saati belli olacak dendi akşam saatlerindeki spor haberlerinde.
Sağ bek için sabri ile cavanda arasında bir seçim yapacak dendi

İnş Selçuk yerine DE Jong Sabri Yerine Cavanda
De Jong-Tolga ikilisine mecburuz ne kadar kabul etmesekte tinerciler evinde çok çok iyi oynuyor taraftarı ile birde mesele derbi olunca orta alanı kesinlikle onlara bırakmamız lazım
Cavanda ise yakaladığımız kontralarda Bruma Cavanda artık Yasin girerse Sinan ile çok iyi işler yapabiliriz bjk yüklenir ne olsa defans hatları tırt gökhan g caner çok boşluk bırakır kanatlarda oraları Bruma iyi işler Cavanda iyi işler

Ya geçen 3 haftadaki ayni kadro çıkacak işte , boşuna kafanızı yormayın . Şu kargalara yenilmeyelim de ne yaparsak yapalım . Bir şey olmaz yenilsek ama bunlar yenerse 10 hafta Barça modunda gezerler

Yeni transferlerin cogunun olmamasi, Podolski´nin olmamasi, bizi etkileyecektir.

Böyle maclarda, özellikle deplasmanda, De Jong, Podolski gibi tecrübeli, Sigthorsson gibi mücadeleci adamlara ihtiyac vardi.

Podolski efendi tatil yapiyor resmen, köpegiyle zaman geciriyor, dövme yaptiriyor, eglencelere (Oktoberfest) katiliyor. Gözümden düstü.

Dolayisiyla hamle sansimiz cok az olacak ve direncimiz azalacaktir. Cok zor olacak o atmosferde.

Herkesin maksimuma cikip, maksimum derecede kosmasi lazim. Yani 115 km´lere cikmamiz gerekiyor kesinlikle.

De Jong olmadigi icin de ilk 11 konusunda kararsizim, cünkü Josue´nin ne durumda oldugunu bilmiyoruz. Avantaj da olabilir, dezavantaj da.

Siyah beyaz dünyanızı renklendirmeye geliyoruz !

Futbolun holiganligini en baba yapanda Galatasaray taraftaridir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 10 macta iceride disarida cakiyorduk bu kanatlilara sadece gecen yil 2 mac yendiler diye yine havaya girdiler. Unuttular tekrar hatirlartalim havaya girdin mi Galatasaray cakar sana

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt