GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 35

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,8K
Sayfa
35/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Eren muslera wesley ortalama üzeri oynarsa yenilmeyiz..Beşiktaş son akhisar maçında çok dağınıktı ve biz ileride iyi pres yapıp atibayla defansın arasına girebilirsek bu maçı alırız.Eğer prese orta sahada başlarsak arkaya çekilirsek bu maç hüsran olur.

JOR kazanırsa büyük avantaj elde eder kaybederse her türlü eleştirilir. Cavanda, De Jong, Poldi vs ile başlar kaybederse neden başlandı bu oyuncularla diye eleştirilir, başlamazsa neden başlamadı diye eleştirilir ama ben olsam sanırım sakatlıktan yeni çıkmış oyuncuları sahaya sürmezdim sanırım. Maksimum 1 oyuncuyu seçerdim çok zorda kalsaydım bu da De Jong olurdu.

Serdar podolski ve sigthorsson kadroda yoklar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

CtEUpQiWIAEqhcu.jpg

Besiktas bu maci rahat kazanir. Skor tahminim 3-0 yada 3-1

Cok ters ayakta yakalandik. De Jong sakat, Podolski sakat, Sigthorson sakat, Cavanda ile Serdar hazir degil. Yani bu sene icinde muhtemelen oynayacagimiz en zor mac bu. Ondada potansiyel 5 ilk 11 oyuncusu eksik gidiyoruz. Iki takimin orta sahalari arasinda cok ciddi ucurum var. Bizim orta sahamiz daha yaratici ama besiktas orta sahasi bizden daha sert. Selcuk-Sneijder-Tolga orta sahasi Vodafone icin cok yumusak kaliyor. Bu maci bizim sahamizda olsaydi kesinlikle kazaniriz derdim ama Vodafoneda bu orta sahayla imkansizdan bir tik otedeyiz.

Son düzenleme:
Yasin oynarsa golü var bence de,ayrıca Sneijder yine vasatı aşamazsa yedeğe çekilmeli
Vasati asamadi dedigin adam iki assist yapti bir macta. Ondan öncesi assisti yine kendisi yapti. Gol attiran bir oyuncuyu yedege cekmek, ayrica bu oyuncu Sneijder, ne kadar mantikli sen karar ver.

Sanki o kadar oyuncumuz gol attiriyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Turkiye'nin Ramos'u Hakan Balta'dan yine kafa golu bekliyorum

Ligtv'deki derbili yillar programinda edindigim tespit. Ya duran top yada penaltidan gol atilmis bjk derbilerinde cogunlukla...

Organize gol sayisi yerlerde. Buda ligin kalitesini ozetliyor. Bam gum iste

Geri
Üst Alt