ıp ban resmen trolledin bizi utanmaz adam
@Osman SEDEN dediğin kadar tehlikeli bir adammış bu şahıs reys..
forumun en buyuk trollu olduğunu daha önce bahsetmiştim ve bana karşı gelmiştin buyur
ıp ban resmen trolledin bizi utanmaz adam
@Osman SEDEN dediğin kadar tehlikeli bir adammış bu şahıs reys..
forumun en buyuk trollu olduğunu daha önce bahsetmiştim ve bana karşı gelmiştin buyur
Su postu gormemle birlikte balkona firladim canima kiyabilirdim cinnet geldi ,Allahtan puki uyandirdi beni,niye yaptin Kadir bunu bizehaydaaa Tolga oynamayacakmis
Su postu gormemle birlikte balkona firladim canima kiyabilirdim cinnet geldi ,Allahtan puki uyandirdi beni,niye yaptin Kadir bunu bize![]()
Heyecan 0 şuan. Genelde heyecanlanmadığım maçları kazanırız, misal Olimpiyat'ta 0-2 kazandığımız bjk maçında da hiç heyecanlanmamıştım.Heyecan var mi beyler? Ben pek birsey hissetmiyorum ama mac saati heyecan basar muhtemelen

Heyecan olmaması normal. Alt tarafı ezik BeşiktaşHeyecan var mi beyler? Ben pek birsey hissetmiyorum ama mac saati heyecan basar muhtemelen
Heyecan 0 şuan. Genelde heyecanlanmadığım maçları kazanırız, misal Olimpiyat'ta 0-2 kazandığımız bjk maçında da hiç heyecanlanmamıştım.
İçimden bir ses bjk 3-2 kazanacak diyor ama, hayırlısı...![]()
Heyecan olmaması normal. Alt tarafı ezik Beşiktaş
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Yarın tatilyarın okulda "ihi ihi ihi forumdakileri trolledim pampa" diye sınıftaki arkdaşlarına anlatır
Yarın tatil![]()
Onlarda utanma yok. Ayrıca Beşiktaş dünyanın en iyi takımı onlara göre. Talisca da Messi'yi donunda sallar yani o kadar.Ne yalan soyleyeyim Rize macina daha heyecanliydim
Bunu bir karga olarak okusam utanirdim herhal :asd22:
Onlarda utanma yok. Ayrıca Beşiktaş dünyanın en iyi takımı onlara göre. Talisca da Messi'yi donunda sallar yani o kadar.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Ayrıca göz ardı edilmemesi gereken başka bir büyük unsur daha var, kendisi almancıdır.aydın aslan gibi elit üyeler ihrac yerken kadir ari gibiler bu forumda barınabiliyor. aydın enazından kimsenin hosuna gitmesede fikirlerini beyan etmeye çalısıyordu ama kadir resmen tek başına galatasarayın internetteki kalesi 20.000 üyeli gscimbom.org/forum ile JB gecebiliyor.
biraz edep efendi biraz edep
Muhtemeldir ki kontra oynayacağız.
Özellikle Brumaya çok iş düşecek.