GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 37

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,9K
Sayfa
37/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
haydaaa Tolga oynamayacakmis

sunu-derhal-sikin--i255641-1200x630.jpg

ozal.jpg

Heyecan 0 şuan. Genelde heyecanlanmadığım maçları kazanırız, misal Olimpiyat'ta 0-2 kazandığımız bjk maçında da hiç heyecanlanmamıştım.

İçimden bir ses bjk 3-2 kazanacak diyor ama, hayırlısı...

Heyecan olmaması normal. Alt tarafı ezik Beşiktaş :)

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ne yalan soyleyeyim Rize macina daha heyecanliydim :D

Bunu bir karga olarak okusam utanirdim herhal :asd22:

yarın okulda "ihi ihi ihi forumdakileri trolledim pampa :)" diye sınıftaki arkdaşlarına anlatır

evet kadirputtan bahsediyorum

Kadir Ari

Son düzenleme:
Onlarda utanma yok. Ayrıca Beşiktaş dünyanın en iyi takımı onlara göre. Talisca da Messi'yi donunda sallar yani o kadar.

Yav hocam harbi ben bunlar gibisini gormedim. Aspordaki Turgay bile oyle bir hava sikiyor ki insan sasiriyor. Galatasaray Besiktas'i taklit ediyor pas yaparak dedi valla. Birde bunlar Turk futbolunun goya onde gelen yorumculari. Vah vah Turk futbolunun haline...

Besiktas 5 senedir pas takimi diye hava atti ama sonra hic sevmesemde Levent lafi iyi cakti. Son bes senedir Galatasaray kupalari toplarken , Besiktasa bir kez bile yenilmezkende iyi pas yapiyordu dedi :D

Asil Galatasara pas futbolunu kendi sistemi haline getirmistir yillar once diyesi geliyor ama bosver. Ne anlatsan bos.

Son düzenleme:
aydın aslan gibi elit üyeler ihrac yerken kadir ari gibiler bu forumda barınabiliyor. aydın enazından kimsenin hosuna gitmesede fikirlerini beyan etmeye çalısıyordu ama kadir resmen tek başına galatasarayın internetteki kalesi 20.000 üyeli gscimbom.org/forum ile JB gecebiliyor.

biraz edep efendi biraz edep

aydın aslan gibi elit üyeler ihrac yerken kadir ari gibiler bu forumda barınabiliyor. aydın enazından kimsenin hosuna gitmesede fikirlerini beyan etmeye çalısıyordu ama kadir resmen tek başına galatasarayın internetteki kalesi 20.000 üyeli gscimbom.org/forum ile JB gecebiliyor.

biraz edep efendi biraz edep
Ayrıca göz ardı edilmemesi gereken başka bir büyük unsur daha var, kendisi almancıdır.

Geri
Üst Alt