GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 38

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,8K
Sayfa
38/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Hadi beyler ben kacar , kendinize iyi bakin. Yarin daha dogrusu sizin bugununuz besiktas'a cakmak , koymak , surtturmek , hoplatmak dilegiyle sizlere iyi geceler dilerim.

vaybe bunu bilmiyordum. öğrendiğim iyi oldu ihrac olma olasılığı bırazdaha arttı
Bilmeyenleri bilgilendirmek boynumuzun borcudur.

(Istemeden aliterasyon kullandım, cahil renktaşlarımızı bilgilendirmek hissiyatı oluştuğu için şe'ettim yani)

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Jong kesin yok demi?

Podolski ne durumda bir kaç gündür takipleyemiyorum.

Poldi yaz tatilini devam ettiriyor. Istanbul'da ama ilk firsatta ya dovme yaptiriyor yada Almanya'ya gidiyor. Umarim Euro sonrasi yatis gelmez cunku ihtiyacimiz var golcu kanat oyuncusunu

De Jong'ta King Kong diye aldik Japon baligi kadar olamadi...

Bilemedim :red:

Vasati asamadi dedigin adam iki assist yapti bir macta. Ondan öncesi assisti yine kendisi yapti. Gol attiran bir oyuncuyu yedege cekmek, ayrica bu oyuncu Sneijder, ne kadar mantikli sen karar ver.

Sanki o kadar oyuncumuz gol attiriyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Hakan sen hep demezmisin bizde rakamlara cok dikkat ediliyor asiste goturen paslarda cok onemli diye ben mi yanlis hatirliyorum. Sneijder asist yapiyor ancak muthis bir oyun oynamiyor

Demirkol , Ertem , Cakar , Sinan , ROK , Gargamel gibi futbol cahili adamlarin olmayan futbol bilgisine danisildigi , reyting rekorlari kirdigi ve Ugur Meleke gibi adamlarin yorumcu olarak dogru duzgun bir kanalda yorumculuk yapamamasi ulkenin ne kadar futbol cahili oldugunu gosterir... Ayrica neden ulke futbolu adina umutlanmamamizin kaniti....

Uğur Meleke: "Dünyayı takip etmeyen yerli teknik direktör çetesinin mantalitesi oynatmamak üstüne kurulunca, maçlar da düdükten geçilmiyor."

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uğur Meleke: "Dünyayı takip etmeyen yerli teknik direktör çetesinin mantalitesi oynatmamak üstüne kurulunca, maçlar da düdükten geçilmiyor."

Takip ediyorlar mi bilemem, ama yanlis bir teshis. Avrupada cogu takim, artik rakibi eger denk, yada favori ise oynatmamaya yönelik öynuyor, özellik ile de turnavalarda. Futbolun kreatif yönünü ve bunun ile birlikde zevkini baltalayan bir durum.

Fabricio cok kötü bir kaleci, umarim o oynar. Tolga hata yapsa bile, 4-5 pozisyon cikarabilen bir kaleci. Bu fabricioda hic cacik yok.

Demirkol , Ertem , Cakar , Sinan , ROK , Gargamel gibi futbol cahili adamlarin olmayan futbol bilgisine danisildigi , reyting rekorlari kirdigi ve Ugur Meleke gibi adamlarin yorumcu olarak dogru duzgun bir kanalda yorumculuk yapamamasi ulkenin ne kadar futbol cahili oldugunu gosterir... Ayrica neden ulke futbolu adina umutlanmamamizin kaniti....

Yorumcular arasinda ben de Ugur meleke yi tek gecerim. Adam surekli arastiriyor. Analizler yapiyor ve ona gore bilgi ile konusuyor.

Ve bu analizler sonucu ne ise kimseye sirin gozukmeye calismadan takir takir konusuyor.

Ama iste sen misin yalakalik yapmayan, birilerine sirinlikte bulunmayan hic bir kanalda is bulamiyor adam.

Ne kadar bos beles ve salak herif var hepsi ciddi kanallarda yorumcu ve rating aliyorlar.

Malesef ulkenin her alandaki durumu bu.

Ben tv lerin hic birinde bu spor programlarini 5 dk dan fazla seyredemiyorum. Bunyem kaldirmiyor. Ama ugur meleke olsa onu bastan asagiya izleyip dinleyebilirim.

uğur melekeninde onun gibilerinde adı batsın. onun saçma sapan ağlak konuşmaları ve göz yaşı ile yazılmış yazıları yüzünden prandelli konusunda kontrpiyede kaldım bi ton hayal kırıklığı yaşadım. neyseki olayı selçuk ve ts çetesine atabildik son anda ki ihale onlara kaldı.

Takip ediyorlar mi bilemem, ama yanlis bir teshis. Avrupada cogu takim, artik rakibi eger denk, yada favori ise oynatmamaya yönelik öynuyor, özellik ile de turnavalarda. Futbolun kreatif yönünü ve bunun ile birlikde zevkini baltalayan bir durum.

Ama avrupadakiler bizimkiler gibi kasaplik ve sistematik faul ile yapmiyor bunu asla. Bizimkiler ulkedeki hakem denen maşalarin izin verdigi kasaplik ve anti-futbolla varliklarini surduruyorlar.

Katilmiyorum cunku Avrupada dogru pozisyon alarak , cok kosarak oynatmamaya calisiyorlar. Burada kasaplik yaparak , Kayseri'nin yaptigi gibi en az 15dk yerlerde yatarak oynatmiyorlar. Avrupada adam pozisyon bilgisi , cok kosarak , kompakt oynayarak oynatmiyor. Cok farkli seyler hocam...

Anadoluda boyle yapsin sozunu dahi etmem ama kasaplik yaparak , cirkeflik yaparsa o zaman kokune kadar elestiririm

Yorumcular arasinda ben de Ugur meleke yi tek gecerim. Adam surekli arastiriyor. Analizler yapiyor ve ona gore bilgi ile konusuyor.

Ve bu analizler sonucu ne ise kimseye sirin gozukmeye calismadan takir takir konusuyor.

Ama iste sen misin yalakalik yapmayan, birilerine sirinlikte bulunmayan hic bir kanalda is bulamiyor adam.

Ne kadar bos beles ve salak herif var hepsi ciddi kanallarda yorumcu ve rating aliyorlar.

Malesef ulkenin her alandaki durumu bu.

Ben tv lerin hic birinde bu spor programlarini 5 dk dan fazla seyredemiyorum. Bunyem kaldirmiyor. Ama ugur meleke olsa onu bastan asagiya izleyip dinleyebilirim.

Tek sporda boyle degil durum maalesef. Huloggggg yapmayana para , itibar yok...

uğur melekeninde onun gibilerinde adı batsın. onun saçma sapan ağlak konuşmaları ve göz yaşı ile yazılmış yazıları yüzünden prandelli konusunda kontrpiyede kaldım bi ton hayal kırıklığı yaşadım. neyseki olayı selçuk ve ts çetesine atabildik son anda ki ihale onlara kaldı.

Eksik yonleri tabi ki var ama yinede top 3 yorumculardan biridir. Benim anlatmak istedigim olay cok farkli Reis...

Geri
Üst Alt