Ayrıca göz ardı edilmemesi gereken başka bir büyük unsur daha var, kendisi almancıdır.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
vaybe bunu bilmiyordum. öğrendiğim iyi oldu ihrac olma olasılığı bırazdaha arttı
Ayrıca göz ardı edilmemesi gereken başka bir büyük unsur daha var, kendisi almancıdır.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Hadi beyler ben kacar , kendinize iyi bakin. Yarin daha dogrusu sizin bugununuz besiktas'a cakmak , koymak , surtturmek , hoplatmak dilegiyle sizlere iyi geceler dilerim.
Bruma'ya Caner'in kanadinda cok ekmek cikar. Ayrica kalelerinde Tolga oynayacak sanirim. Bol bol sut cekmek lazim. Keske Wesley eskisi gibi sut cekebilse :red:
Bilmeyenleri bilgilendirmek boynumuzun borcudur.vaybe bunu bilmiyordum. öğrendiğim iyi oldu ihrac olma olasılığı bırazdaha arttı
Jong kesin yok demi?
Podolski ne durumda bir kaç gündür takipleyemiyorum.
Vasati asamadi dedigin adam iki assist yapti bir macta. Ondan öncesi assisti yine kendisi yapti. Gol attiran bir oyuncuyu yedege cekmek, ayrica bu oyuncu Sneijder, ne kadar mantikli sen karar ver.
Sanki o kadar oyuncumuz gol attiriyor.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Uğur Meleke: "Dünyayı takip etmeyen yerli teknik direktör çetesinin mantalitesi oynatmamak üstüne kurulunca, maçlar da düdükten geçilmiyor."
Sent from my iPhone using Tapatalk
Demirkol , Ertem , Cakar , Sinan , ROK , Gargamel gibi futbol cahili adamlarin olmayan futbol bilgisine danisildigi , reyting rekorlari kirdigi ve Ugur Meleke gibi adamlarin yorumcu olarak dogru duzgun bir kanalda yorumculuk yapamamasi ulkenin ne kadar futbol cahili oldugunu gosterir... Ayrica neden ulke futbolu adina umutlanmamamizin kaniti....
Uğur Meleke: "Dünyayı takip etmeyen yerli teknik direktör çetesinin mantalitesi oynatmamak üstüne kurulunca, maçlar da düdükten geçilmiyor."
Sent from my iPhone using Tapatalk
Takip ediyorlar mi bilemem, ama yanlis bir teshis. Avrupada cogu takim, artik rakibi eger denk, yada favori ise oynatmamaya yönelik öynuyor, özellik ile de turnavalarda. Futbolun kreatif yönünü ve bunun ile birlikde zevkini baltalayan bir durum.
Takip ediyorlar mi bilemem, ama yanlis bir teshis. Avrupada cogu takim, artik rakibi eger denk, yada favori ise oynatmamaya yönelik öynuyor, özellik ile de turnavalarda. Futbolun kreatif yönünü ve bunun ile birlikde zevkini baltalayan bir durum.
Fabricio cok kötü bir kaleci, umarim o oynar. Tolga hata yapsa bile, 4-5 pozisyon cikarabilen bir kaleci. Bu fabricioda hic cacik yok.
Yorumcular arasinda ben de Ugur meleke yi tek gecerim. Adam surekli arastiriyor. Analizler yapiyor ve ona gore bilgi ile konusuyor.
Ve bu analizler sonucu ne ise kimseye sirin gozukmeye calismadan takir takir konusuyor.
Ama iste sen misin yalakalik yapmayan, birilerine sirinlikte bulunmayan hic bir kanalda is bulamiyor adam.
Ne kadar bos beles ve salak herif var hepsi ciddi kanallarda yorumcu ve rating aliyorlar.
Malesef ulkenin her alandaki durumu bu.
Ben tv lerin hic birinde bu spor programlarini 5 dk dan fazla seyredemiyorum. Bunyem kaldirmiyor. Ama ugur meleke olsa onu bastan asagiya izleyip dinleyebilirim.
uğur melekeninde onun gibilerinde adı batsın. onun saçma sapan ağlak konuşmaları ve göz yaşı ile yazılmış yazıları yüzünden prandelli konusunda kontrpiyede kaldım bi ton hayal kırıklığı yaşadım. neyseki olayı selçuk ve ts çetesine atabildik son anda ki ihale onlara kaldı.