Emre Karaca
10 Numara!
Selamunaleyküm, hayırlı günler. Derbiden saymadıgım bu gereksiz maçı kazanacağımıza en ufak şüphesi olan var mı?
Aleykümselam. Valla bana göre de tek derbi fenerle olan. Bjk maçları fenerinki kadar heyecanlandırmıyor beniSelamunaleyküm, hayırlı günler. Derbiden saymadıgım bu gereksiz maçı kazanacağımıza en ufak şüphesi olan var mı?
Hangi takımı tuttuğunu bir tek sen bilebilirsin , belki başka takımlara da sempati duyuyorsundur bilemem ama forumda mesajlarıyla sivrilen üyelere şüpheyle bakılması gayet doğal , günümüzde bile bunun örnekleri olduğundan insanlar biraz tepki gösterebiliyor.benim bjk'yi tuttugum kanısına nereden vardın?
bu forumda aziz yıldırım'ı profil fotosu yapanlar fb'yimi tutuyor?
Turkiye'nin Ramos'u Hakan Balta'dan yine kafa golu bekliyorum
Ligtv'deki derbili yillar programinda edindigim tespit. Ya duran top yada penaltidan gol atilmis bjk derbilerinde cogunlukla...
Organize gol sayisi yerlerde. Buda ligin kalitesini ozetliyor. Bam gum iste
Aleykümselam. Valla bana göre de tek derbi fenerle olan. Bjk maçları fenerinki kadar heyecanlandırmıyor beni
Besiktas 10-0 kazanir.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Besiktas Sampiyonlar Ligini kazanabilecek kadro kurdu kardes. Kendileri tam bir Avrupa takimi. Isimiz çok zor.Bjk formasıyla bize gol atmış bir futbolcuları bile yokken nasıl olacak?
Ayrica alinti yaparsiniz.
Besiktas 100%penalti kazanacak. Simdiye kadar evinde oynadigi her macta penalti kazandi. Yok böyle bir istatistik.
Besiktas Sampiyonlar Ligini kazanabilecek kadro kurdu kardes. Kendileri tam bir Avrupa takimi. Isimiz çok zor.
Ayrica alinti yaparsiniz.
Besiktas 100%penalti kazanacak. Simdiye kadar evinde oynadigi her macta penalti kazandi. Yok böyle bir istatistik.
Caner gibi dünyanin en iyi sol bekini aldilar. Az kalsin Bayern kapiyordu zaten. Italya ligi için cok iyi olduğu için Inter hemen geri göndermis haksiz rekabet olmasin diye.Sorma 3 gündür uyuyamadım, süper star oğushan bizi fena benzetecek
Aynen, sen görmemişsin demek.Geçen yılki Osmanlı maçında da mı kazandılar?