GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 42

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,8K
Sayfa
42/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
benim bjk'yi tuttugum kanısına nereden vardın?

bu forumda aziz yıldırım'ı profil fotosu yapanlar fb'yimi tutuyor?
Hangi takımı tuttuğunu bir tek sen bilebilirsin , belki başka takımlara da sempati duyuyorsundur bilemem ama forumda mesajlarıyla sivrilen üyelere şüpheyle bakılması gayet doğal , günümüzde bile bunun örnekleri olduğundan insanlar biraz tepki gösterebiliyor.

Aziz yıldırım fotosunu profiline koyanlar mizah amaçlı yapıyor diye düşünüyorum , mizah ile hiciv arasında ince bir çizgi vardır , bu çizgiyi tutturamazsan aksine antipati toplayabilirsin.

hakem adil yönetirse abuk sabuk penaltı vermezse büyük ihtimal berabere biter maç ! beynim yüzde 80 böyle bir maç yaşanacak gibi diyor ! ama öte yandan kalbim ve ruhum brumanın değerini 30 milyon euroya çıkaracağı bir maç olacağını söylüyor ! bakalım kim kazanacak beynim mi ruhum mu ?

Ayrica alinti yaparsiniz.

Besiktas 100%penalti kazanacak. Simdiye kadar evinde oynadigi her macta penalti kazandi. Yok böyle bir istatistik.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bu arada Oğushan kadar overrated bir topcu daha dünyada yoktur sanırım. Edirne'den dışarıda iyi oynadığı herhangi bir maç yok ama 20 milyona satacaklarmış. :)))))))))

ilk 20 dk ınanılmaz bı baskı yıyecegımızı dusunuyorum seyırcı ıle bırlıkte..o baskıyı kırarsak ve ılk yarıyı gol yemeden bıtırırsek bu ıs olur.

Oğuzhan'ın lokal bir oyuncu olduğunu Euro 2016'da ve CL maçlarındaki oyunundan gördük. Euro 2016'da sıfır katkı, Benfica maçı sıfır katkı. Diğer maçlarda da bu böyle olacaktır şüphesiz.

Oğuzhan Mersin'e, Alanya'ya falan atsın gollerini:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt