Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Yasin, Selçuk, Tolga, Bruma, Sneijder ve Eren Derdiyok
Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba Hutchinson, Gökhan İnler, Ricardo Quaresma, Oğuzhan, Olcay Şahan, Cenk Tosun
Gökmen e göre
Neden onlar iki satır futbolcuyla çıkıyor da biz tek satırla çıkıyoruz :38573:
Gökhan Inler geçen sene Leicester City'yi sampiyon yapti ingiltere liginde. Işimiz coook zor.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Aynen, sen görmemişsin demek.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Iyi atladi amaironi bilmeyen kişiler var forumda ahahahahaha
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen yanlis gördün demek Sarper, Besiktas her mac penalti kazanmis, her maci da ezici üstünlük ile oynamis. Yani her pozisyon gol olsa, mac 7-8e fln gider. Futbolda genelde her pozisyon gol olmali.Şimdi baktım da,o maçın penaltısıyla ilgili hiçbir şey bulamadım.Sen yanlış hatırlıyorsun galiba.
Hangi takımı tuttuğunu bir tek sen bilebilirsin , belki başka takımlara da sempati duyuyorsundur bilemem ama forumda mesajlarıyla sivrilen üyelere şüpheyle bakılması gayet doğal , günümüzde bile bunun örnekleri olduğundan insanlar biraz tepki gösterebiliyor.
Aziz yıldırım fotosunu profiline koyanlar mizah amaçlı yapıyor diye düşünüyorum , mizah ile hiciv arasında ince bir çizgi vardır , bu çizgiyi tutturamazsan aksine antipati toplayabilirsin.