GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 45

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,9K
Sayfa
45/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Yasin, Selçuk, Tolga, Bruma, Sneijder ve Eren Derdiyok
Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba Hutchinson, Gökhan İnler, Ricardo Quaresma, Oğuzhan, Olcay Şahan, Cenk Tosun

Gökmen e göre
Kadrolara bakınca bizim bariz üstünlüğümüz var aslında ama hamle sayımız kısıtlı kalıyor malesef sakatlardan dolayı gg ve canerden de neden çekiniliyor anlamadım bu kuşlar geçen senelerde fb deyken bu kadar çekiniyor muyduk

CtHBw-LXYAAneZ5.jpg

cenk ne ara 4 tane attı. abubakar oynamıyor mu bunlarda.

Kadrolara bakınca bizim bariz üstünlüğümüz var aslında ama hamle sayımız kısıtlı kalıyor malesef sakatlardan dolayı gg ve canerden de neden çekiniliyor anlamadım bu kuşlar geçen senelerde fb deyken bu kadar çekiniyor muyduk

Bizim bariz bir üstünlüğümüz falan yok da adamların bir de yedek kulübesi var. Bizimkinde Semih falan oturuyor hani.

Talisca yerine Oguzhan oynasin. Oguzhan'in daha bir tane iyi derbi oynadigini hatirlamiyorum ben.

Büyük maclarda resmen balonu patliyor.

Yaptığınız ismi , nalburdan aldığınız sıvı içeceğin etkisi ile mi yazdınız ? Onur Cu güzel isim , yaş kaç ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
eski adım onur bakırdı panpa. hani şu avatarda at kafası olan. periyodik cetveldeki bakırın karşılığı bu olunca yaptırayım dedim

Geri
Üst Alt