İlk yarı berabere biter sonra kartallar gercek gücünü gösterir 4 tane atarlar diye öngörüyorum kartalisca önderliğinde.
3-0 iyi skor olur ya.. Fena edecekler bizi. Adamlar tam bir Avrupa devi.Maça çıkmasak bari Beşiktaş bize 10-15 tane sallayacak gibi, 3-0 iyi skor olur bizim için, çıkmayalım maça.
fabri ne ya , sabrinin eldivenlisi gibiFabri den cok korkuyorum, müthis kaleci. Besiktas yine cabuk davranip kapti devlerin elinden.
Cıkın savasın ,formayi terletin aslanlar gibi mucadele edin!! Unutmayin yurekli maglubiyetler korkak zaferlerden her daim daha iyidir hocamin dedigi gibi.
Gemiden kacip maca gittigin icin seni ihbar etmek durumdayim reyiz.
Pff sıradan bir maç. Hadi fb olsa neyse. Gençlerbirligi ve ya rize ile oynarken ne hissediyorsam, daha fazlasını hissetmiyorum bj kulubu ile oynadığımız maçlarda. Hiç bir heyecan yok. Ezer geçeriz rahatlıkla.
Gemiden kacip maca gittigin icin seni ihbar etmek durumdayim reyiz.
Pff sıradan bir maç. Hadi fb olsa neyse. Gençlerbirligi ve ya rize ile oynarken ne hissediyorsam, daha fazlasını hissetmiyorum bj kulubu ile oynadığımız maçlarda. Hiç bir heyecan yok. Ezer geçeriz rahatlıkla.