GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 8

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,4K
Sayfa
8/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Buyuk ihtimal yeniliriz.brumanin performansi onemli olacak ayrica yasini sevmem ama mutlaka onun oynamasi gerek topla cikmasina ihtiyacimiz var selcuk yerine de jong guzel olur ama sabri ve selcuk 11 olacak gibi.

Rize 'yi 2-0 yendik, iyi bir havaya girdik ama o futbol Beşiktaştan 3 puan almaya yetmez. Rize 60larda bi gol bulsa bide kapansa açamazdık 1 puanı da verirdik. Sağ kanat kanayan yara gibiydi, sabrinin verdiği klasik boşluklar, yasinin top ezmeleri yahut ortasahada selçukun mahvettiği ataklar. Tüm futbolu Tolga-Bruma-Sneijder-Eren üzerine yıkmaya çalışırsak Beşiktaştan puan almak hayal olur. Adamların 5 maçınıda izledim. Özellikle bugünkü maçta takım halinde oynadılar ki bu çok önemli ve biz bunu yapamıyoruz biryerler aksıyor. Talisca denen adam dedikleri kadar tam bir kiralık katil, bekleri sürekli hücuma olumlu yönde etki ediyor. Ortasahada Atiba-Gökhan ikilisi defansif manada kusursuza yakın oynadıkları gibi top dağıtmada da Gökhanı gayet başarılı buldum. Kalecileri ortalama bi kaleci gibi (tolgadan iyi:D) eğer fabriyle başlarsa saçma hatalardan gol atma şansımızda kalmayacak. Brumayla Sneijderin kullandığı kanadı kapattıkları anda bizim futbolumuzda tıkanacak. Şimdilik 1 puanı bir kazanç olarak görüyorum. İzleyip bakacağız.

şunları yenmeyi o kadar çok istiyorum anlatamam kadıköyde galibiyet almak yanında sıfır kalır. lütfen kazanın lan lütfen, çıkın sahaya bi defa da yüreğinizle oynayın

Bunlara şampiyonluk yaramamış nasılsa şampiyonuz havasındalar bizimkiler derslerine iyi çalışır, minimum hata yaparsak çok fena yapabiliriz. Konsantre olur, hata yapmazsak sadece duran toptan gol atabilirler.

Sekizciler cidden çok havaya girmişler :D Sosyal medyada öyle şeyler okuyorum ki akıl alır gibi değil. Bize 4-5 tane atıp bu ligin gerçek patronunun kim olduğunu bir kez daha hatırlatacaklarmış öyle diyorlar :D

Bunların bu özgüveni nereden geliyor çok merak ediyorum. Aşırı tiner kullanımının sonuçları herhalde bunlar başka türlü izah edemiyorum :D

4 atacaklarmış yok 5 atacaklarmış...

Ben konuşmuyorum Fotoğraf anlatıyor herşeyi zaten

CqJyr06XgAAORYa.jpg

Yavas atsinlar.
Tam ortada maç bana kalırsa. Bjk favori gibi gösterilse de hiç sanmıyorum
Muhtemel beraberlik maçı ama olası kazanmamizda bi tık üzerine cikariz sampiyonluk için. Daha maratonun başı olmaisna rağmen.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakın beyler ben size gerçekleri hatırlatayım.Besiktas jimnastik kulübü .. En son Ali Sami Yen ve geçen seneye kadar arenada,inönüde mağlubiyet yüzü görmediğimiz bir takım.Yani küçük görmüyorum,dalga geçmiyorum net bir şekilde bilgilere dayanarak konuşuyorum.

Yahu biz Galatasarayız , gerektiği zaman kenetlenmesini ,bir bütün olmasını taraftarıyla,futbolcusuyla,hocasıyla kendini dev aynalarında görenlerin tepesine inmesini bilen çekiç gibi bir kulübüz. 20 yılda bir defa şampiyon olmuş,her türlü mecrada bir senenin verdiği güvenle herkese sallayanlara en güzel cevabı umarım sahada vereceğiz.

Takımınıza,oyuncunuza,kulübünüze lütfen güvenin,kimseye laf söyletmeyin. O gün sahada kim olur bilmiyorum ama 11 aslan kanlarının son damlasına kadar mücadele edeceklerine adım gibi eminim.Galatasaray'ın olduğu yerde hedef her zaman 3 puandır,galibiyettir.Bir birey olarak bu taraftardan tek ricam sinerji.. Herkese hayırlı geceler dilerim.

Geri