0-3 : sighthorson,eren,sneijder
sigtor sakat degilmi CAGATAY
0-3 : sighthorson,eren,sneijder
Sekizciler cidden çok havaya girmişlerSosyal medyada öyle şeyler okuyorum ki akıl alır gibi değil. Bize 4-5 tane atıp bu ligin gerçek patronunun kim olduğunu bir kez daha hatırlatacaklarmış öyle diyorlar
![]()
Bunların bu özgüveni nereden geliyor çok merak ediyorum. Aşırı tiner kullanımının sonuçları herhalde bunlar başka türlü izah edemiyorum![]()
Merak ediyorum abi en son ne zaman 4-5 atmışlar bize bu bir. Ikincisi de 10 senede bir şampiyon olarak mı ligin patronu olunuyormuş, eh o zaman 4 senede 3 kere şampiyon olarak bize ne denir ? Ligin tanrısı falan mı oluyoruz o zaman.
Bunları anlamak güç. Ne Fener ne biz sallamıyoruz adamları bile ama burunları öyle havada ki sanarsın ligin Barcelonası bu takım.
Şunlara orada bi saplasak var ya felekleri şaşar, öyle kolay kolay kendilerine gelemezler. Ezik geldiler ezik gidecekler.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Merak ediyorum abi en son ne zaman 4-5 atmışlar bize bu bir. Ikincisi de 10 senede bir şampiyon olarak mı ligin patronu olunuyormuş, eh o zaman 4 senede 3 kere şampiyon olarak bize ne denir ? Ligin tanrısı falan mı oluyoruz o zaman.
Bunları anlamak güç. Ne Fener ne biz sallamıyoruz adamları bile ama burunları öyle havada ki sanarsın ligin Barcelonası bu takım.
Şunlara orada bi saplasak var ya felekleri şaşar, öyle kolay kolay kendilerine gelemezler. Ezik geldiler ezik gidecekler.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Hani azıcık da hamzaoğlu şansı olsa güzel olur.![]()
Hamza hocamız bizim başımızda 2 Bjk derbisine çıkıp,2/2 ile ayrılmıştı değil mi?
Ozaman karsi tarafta senol yokdu...
O zaman da Bilic denilen ilah yok muydu başlarında? Hani ingiltere ye giden ulu antrenör ???Ozaman karsi tarafta senol yokdu...
Ozaman karsi tarafta senol yokdu...
Aglak filozof senolu da cok buyutmeye gerek yok. Besiktasin kadrosunu Bilice ver Nisanda sampiyon yapar.
Bilic de bu kadro olmadı ki. Gomez ile şampiyon olabilmiş bunlar geçen yıl tartışmasız. Bilic de gomez yokduZannetmiyorum. Bilic bu kadro ile 70 puan üzerine cikamiyordu. Birde bu sene senolun istemedigi sekilde takim dagitilip, karambole transfer yapildi. Bu tip kadroyu, sampiyon yarisinda bile tutamayacak hocalar var.
Bilic de bu kadro olmadı ki. Gomez ile şampiyon olabilmiş bunlar geçen yıl tartışmasız. Bilic de gomez yokdu
Bu yorumuna katılıyorum ama gomez bu oyunun içinde ciddi winner katkısını ekledi ki demba da bu yokdu sezon boyunca.Gomezi parlatan besiktasin oyunuydu, daha önce de demba ba vardi.
Bu yorumuna katılıyorum ama gomez bu oyunun içinde ciddi winner katkısını ekledi ki demba da bu yokdu sezon boyunca.