GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 9

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,4K
Sayfa
9/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Suan tam kivamina geldiler :D

Havaya girdiler baya baya

Neler okuyorum neler. Bizi rakip olarak bile gormuyorlar , biz Avrupa takimiyiz diyenleri bile var SL'ye gittikleri icin :asd22:

Sokup cikartmamak farz oldu.

Sekizciler cidden çok havaya girmişler :D Sosyal medyada öyle şeyler okuyorum ki akıl alır gibi değil. Bize 4-5 tane atıp bu ligin gerçek patronunun kim olduğunu bir kez daha hatırlatacaklarmış öyle diyorlar :D

Bunların bu özgüveni nereden geliyor çok merak ediyorum. Aşırı tiner kullanımının sonuçları herhalde bunlar başka türlü izah edemiyorum :D

Merak ediyorum abi en son ne zaman 4-5 atmışlar bize bu bir. Ikincisi de 10 senede bir şampiyon olarak mı ligin patronu olunuyormuş, eh o zaman 4 senede 3 kere şampiyon olarak bize ne denir ? Ligin tanrısı falan mı oluyoruz o zaman.

Bunları anlamak güç. Ne Fener ne biz sallamıyoruz adamları bile ama burunları öyle havada ki sanarsın ligin Barcelonası bu takım.

Şunlara orada bi saplasak var ya felekleri şaşar, öyle kolay kolay kendilerine gelemezler. Ezik geldiler ezik gidecekler.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Merak ediyorum abi en son ne zaman 4-5 atmışlar bize bu bir. Ikincisi de 10 senede bir şampiyon olarak mı ligin patronu olunuyormuş, eh o zaman 4 senede 3 kere şampiyon olarak bize ne denir ? Ligin tanrısı falan mı oluyoruz o zaman.

Bunları anlamak güç. Ne Fener ne biz sallamıyoruz adamları bile ama burunları öyle havada ki sanarsın ligin Barcelonası bu takım.

Şunlara orada bi saplasak var ya felekleri şaşar, öyle kolay kolay kendilerine gelemezler. Ezik geldiler ezik gidecekler.

Adamlari anlamak lazim ama.

2 yildizlilar. Son 12 yildaki smpiyonluk sayilari Bursa 1, bjk 2 !!! Gecen sene sampiyon olunca gecebildiler bursayi !! Tabi birden heycanlandilar! :)

Beşiktaş'ın bize en son 3 attığı maç:2012-2013'te 3-3 biten lig maçı.Onu da kazanamadılar. :D
Beşiktaş'ın bize en son 3 atıp da kazandığı maç:2000-2001'de 3-1 biten lig maçı.
Beşiktaş'ın bize en son 4 attığı maç:1993-1994'te oynanan,4-1 biten TSYD Kupası maçı.
Beşiktaş'ın bize en son 4 attığı lig maçı:1991-1992'de oynanan,4-3 biten lig maçı.

Adamlar diyor ki geçmişi unutun,şimdiye bakın diye.Şimdi Başakşehir lider o zaman.Ne yapalım en büyük Başakşehir mi diyelim? :D

Kazanirsak kesin sampiyon oluruz hic suphem yok. Galatasaray havaya girdiginde elinden sampiyonluk alacak takim daha tarihte cikmamis. Yeri geldi kadikoyde 52.000 kisinin arasinda kupayi aldik geldik.

Ancak takimin seviyesi su asamada galip gelmek icin yeterli degil. Bunu gormek icinde futbolu cok iyi bilmeye gerek yok. Buyuk maclarda rakibin direncini ve coskusunu kirmak icin cok sert oynaman lazim. Mesela Real Madrid Barcelonaya karsi kazandigi maclarda hep dove dove kazanmistir. Bizde o sertligi kim saglayacak? Kari gibi topa giren selcuk mu? Yoksa 1;60 boyuyla Sneijder mi? Tolgada cok kosmasina ragmen sert yildiran bir oyuncu degil. Macin cok buyuk bir bolumunu besiktas tek kale oynar. Sans faktoru bizden yana olursa kazanabiliriz tabii.

Zannetmiyorum. Bilic bu kadro ile 70 puan üzerine cikamiyordu. Birde bu sene senolun istemedigi sekilde takim dagitilip, karambole transfer yapildi. Bu tip kadroyu, sampiyon yarisinda bile tutamayacak hocalar var.
Bilic de bu kadro olmadı ki. Gomez ile şampiyon olabilmiş bunlar geçen yıl tartışmasız. Bilic de gomez yokdu

Bu yorumuna katılıyorum ama gomez bu oyunun içinde ciddi winner katkısını ekledi ki demba da bu yokdu sezon boyunca.

Mario Gomez bitik bir adamdi, böyle bir adami diriltmekde, bir istir. Cok da zeki bir oyuncu degildir. Senol Günes isi biliyor. Fenerbahce Kjaer ve Skrtel ile bocalarken, adam Tosic ve Marcelo gibi adamlar ile stoper hatti kurabiliyor. Talisca´yi koyuyor, verim aliyor. Ozzy ile sürelerini ayarliyor. Atiba´dan yildiz yapiyor, Tolgay´dan, Olcay´dan ekmek cikariyor. Yakinda Aboubakar ile Adriano da baslar muhtemelen. Onu koyuyor, bunu cikariyor, ve performansini bireysel anlamda cok yüksek seviyelere cikarabiliyor oyuncularin ve takimi futbol oynatiyor.

Figo yarin kovsa senol günesi, bu BJK takimi sampiyondan en az 9 puan fark yer. Su an ise sampiyonlugun en büyük adayi gibi duruyorlar. Adam aglak, maglak, filizof hilozof, ama isini hakki ile yapiyor.

Son düzenleme:
Geri