GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 12

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,5K
Sayfa
12/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Bu hafta Hıncal Uluçun trollemesine bakıp ona göre yorumlucam adam ne derse tersi oluyor fener bize kaç sezondur 4 5 atacak diye yazardı

---------------Muslera
Cavanda-ched-hakan_carole
-----------------de jong-------------
------Selcuk-----------tolga
Bruma-----------------------------wes
-------------------eren------------

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gördüğüm kadarıyla bütün kamuoyu algısı Beşiktaş galibiyeti,hatta farklı Beşiktaş galibiyeti yönünde.Beraberliğe bile ihtimal verenlerin sayısı az.Bu işimize gelir.

İddaa oranları ne olacak,MBS ne olacak,merak ediyorum açıkçası.

Bu tip maclari güzel oyun degil, kalite ayaklar kazandirir genelde.

Besiktas'in takim olarak bizden cok daha iyi oynadigini (oldugunu demiyorum) kabul etmek gerekir. Slaven Bilic bunlarda bir pas sistemi entegre etmis göründügü gibi. Kisa paslari cok iyi yapiyorlar dar alanda. Biraz Arsenal'e benziyorlar bu konuda.

Ama iste kalite acisindan bizden iyi fln degiller.

Galatasaray türkiye liginde Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Fernando Muslera, Aurelien Chedjou, Bruma, De Jong veya Selcuk gibi isimlerle sahaya ciktigi vakit, her rakip oyuncunun psikolojisi etkilenir, bu bir gercek.

Karsi takimda yetenek acisindan degil, prestij acisindan bu oyuncularin yanina yaklasacak oyunculari yok.

Bunun bilincinde olarak cikmaliyiz o maca. Ben fazla birsey beklemiyorum cünkü her derbi deplasman macinda rakip takimin oyununu kabullenerek oynuyoruz. Ama lehimize sonuc cikarsa da sasirmam.

Lukas Podolski konusunda düsüncelerim kesin degil. Bir acidan gol potansiyeli cok yüksek ve oynamali diyorum, diger acidan adam daha yeni sakatliktan cikti, Süper Kupa macinda yaptigimiz ayni hatayi yapmayalim diyorum.

Kesin olan birsey var ki: Rakip takimin oyununu kabulleneceksek, kesinlikle Sneijder, Sinan veya Podolski gibi son vuruslari etkili olan oyunculari kullanmak gerekir. Bu oyuncular az girdigi pozisyonu gole cevirir ve kesin olarak az pozisyona girecegiz. Yani Yasin fln oynarsa zor gol atariz gibi.

Son düzenleme:
Gördüğüm kadarıyla bütün kamuoyu algısı Beşiktaş galibiyeti,hatta farklı Beşiktaş galibiyeti yönünde.Beraberliğe bile ihtimal verenlerin sayısı az.Bu işimize gelir.

İddaa oranları ne olacak,MBS ne olacak,merak ediyorum açıkçası.

İllegalde ilk açılan oranı 1.95 civarı beşiktaşın.İddada da 1.75-1.80 civarı çıkar bence.Bize 3.10-3.20 falan verir sanırım

Bu sezon oynadıkları tek ciddi ekip bizdik, koyduk. O günden sonra oynayacakları ilk ciddi ekip yine biziz.

Geri