GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 13

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,5K
Sayfa
13/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Besiktas kendi evinde bizden biraz önde diye düsünüyorum. Zaten ofansif ve baski yapabilen bir takim Besiktas.

Dolayisiyla kadroyu ve sistemi biraz rakibe göre planlamakta fayda var diye düsünüyorum.

Böyle maclarda kilit nokta orta sahalardir. Orta sahayi biraz saglamlastirmak lazim diye düsünüyorum.

Simdiye kadar oynamamasina ragmen Cavanda´nin oynamasi gerektigini düsünüyorum ben. Yapmayacagini biliyorum ama yapsa iyi olur.

Orta sahayi De Jong ile takviye edip, Selcuk´u ofansif anlamda daha fazla rahatlatmaliyiz. Derbi tecrübesi cok fazla ayrica.

Sneijder´i de sola kaydirip, yaptigi güzel ortalardan faydalanmaliyiz. Zaten ortada oynatsak bile sola kayiyor Sneijder.

18500.jpg

Besiktas kendi evinde bizden biraz önde diye düsünüyorum. Zaten ofansif ve baski yapabilen bir takim Besiktas.

Dolayisiyla kadroyu ve sistemi biraz rakibe göre planlamakta fayda var diye düsünüyorum.

Böyle maclarda kilit nokta orta sahalardir. Orta sahayi biraz saglamlastirmak lazim diye düsünüyorum.

Simdiye kadar oynamamasina ragmen Cavanda´nin oynamasi gerektigini düsünüyorum ben. Yapmayacagini biliyorum ama yapsa iyi olur.

Orta sahayi De Jong ile takviye edip, Selcuk´u ofansif anlamda daha fazla rahatlatmaliyiz. Derbi tecrübesi cok fazla ayrica.

Sneijder´i de sola kaydirip, yaptigi güzel ortalardan faydalanmaliyiz. Zaten ortada oynatsak bile sola kayiyor Sneijder.

18500.jpg
Böyle çıkıp De Jong'a Talisca markajı vereceksin, Bruma'ya serbestlik tanıyacaksın. Hafta içinde de beklere geriden orta açma çalışması ve duran top organizasyon çalışmasına ağırlık ver. Fazla fm oynamamak lazım. :)

Bu haftaki kadro çıkacak , boşuna başkalarını yazmayın arkadaşlar . 3 haftadır aynı kadroyu süren adam derbiye de aynısını sürer

Sent from my iPhone using Tapatalk

Böyle çıkıp De Jong'a Talisca markajı vereceksin, Bruma'ya serbestlik tanıyacaksın. Hafta içinde de beklere geriden orta açma çalışması ve duran top organizasyon çalışmasına ağırlık ver. Fazla fm oynamamak lazım. :)

Fikrim net. Kadroda degisiklik yapmazsa, kaybederiz. Bu kadro ordaki baskiya dayanamaz.

Cavanda, De Jong girmeli, orta sahayi üclemeli, Sneijder´i sola cekmeli.

Sabri, Selcuk, Tolga filan, parcalarlar bizi.

Ayrica kadroda degisklik yapamayacak kadar müthis bir futbol da oynamadik bugüne kadar. Abartmasin yani.

En güclü rakibimizle deplasmanda oynuyoruz ve su anda oyun anlaminda bizden daha baskili ve efektif oynuyorlar.

O küser bu küser ayaklarina girmesin, en güclü kadroyu sahaya sürsün yoksa fiyasko olur.

Cavanda, De Jong, Selcuk, Tolga, Sneijder, Bruma, Eren.

Baska yolu yok bunun

uzay takımı bejekeğ 3-0 alır bence :) sezon sonu 200 gol ile bitirirler,medyaya göre.Ama ÇAKALLARIN HÜKMÜ ASLAN GELENE KADARDIR :hat:

Geri