İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
Bjkye 1.70 oran vermişler yav. İddada şuana kadar gözüm kapalı oynadığım tek oran daha da yatmadım
Bjkye 1.70 oran vermişler yav. İddada şuana kadar gözüm kapalı oynadığım tek oran daha da yatmadım
Ben BJK'ye oynarsam kesin yeneriz o ayri.
Tövbe oynamam :d hamza döneminde kadıköyde 1-1 biten maçtada fb 1.70di onda da oynamamıştımBu sefer yatacaksın amaoynama sakın
Fenere oynamam zaten kolay kolay ben daha yatmadım bu orandanGeçen sene 2 Fenerbahçe maçı da yattı 1.70 orandan.
Fenere oynamam zaten kolay kolay ben daha yatmadım bu orandan
Dostum ben kime oynarsam yatiyorlar. Zamaninda Barca'nin sampiyon oldugu sene Barca'ya tek gol oynamistim, adamlar 0-1 maglup oldular, 2 kez direge vurdular. Nzm bize oynasam kaybediyoruz. Bayern yenip duruyordu, Bayern'e oynadim, berabere kaldilar.parasını biz verelim sen bejeke ye oyna
Beraberlik oynayacağımŞimdi ne düşünüyorsun?
Böyle çıkıp De Jong'a Talisca markajı vereceksin, Bruma'ya serbestlik tanıyacaksın. Hafta içinde de beklere geriden orta açma çalışması ve duran top organizasyon çalışmasına ağırlık ver. Fazla fm oynamamak lazım.Besiktas kendi evinde bizden biraz önde diye düsünüyorum. Zaten ofansif ve baski yapabilen bir takim Besiktas.
Dolayisiyla kadroyu ve sistemi biraz rakibe göre planlamakta fayda var diye düsünüyorum.
Böyle maclarda kilit nokta orta sahalardir. Orta sahayi biraz saglamlastirmak lazim diye düsünüyorum.
Simdiye kadar oynamamasina ragmen Cavanda´nin oynamasi gerektigini düsünüyorum ben. Yapmayacagini biliyorum ama yapsa iyi olur.
Orta sahayi De Jong ile takviye edip, Selcuk´u ofansif anlamda daha fazla rahatlatmaliyiz. Derbi tecrübesi cok fazla ayrica.
Sneijder´i de sola kaydirip, yaptigi güzel ortalardan faydalanmaliyiz. Zaten ortada oynatsak bile sola kayiyor Sneijder.
![]()
Böyle çıkıp De Jong'a Talisca markajı vereceksin, Bruma'ya serbestlik tanıyacaksın. Hafta içinde de beklere geriden orta açma çalışması ve duran top organizasyon çalışmasına ağırlık ver. Fazla fm oynamamak lazım.![]()

Bu sezon oynadıkları tek ciddi ekip bizdik, koyduk. O günden sonra oynayacakları ilk ciddi ekip yine biziz.