güneş jüpiter kavuşumu var ,artık bi zahmet şu güzel enerjiden faydalan Galatasarayım
Bu konudan uzak durursan sevinirim
güneş jüpiter kavuşumu var ,artık bi zahmet şu güzel enerjiden faydalan Galatasarayım
Sezonun gidişatını belirleyecek maç. Çok fazla kritik.
Beyler maçlarımızın tamamını izleyebileceğim bir site var mı?
Bu arada Bjk geçen seneki pas oyununu oynayamıyor artık . Veya en azından geçen seneki kadar etkili oynayamıyor . Sosa nın olmayışı pas trafiğini etkilemiş . Tolga ile oynarsa Jong ile o trafiği kilitleyebiliriz. Sonra Bruma ve Sinanın koşuları ile pozisyon da buluruz. Çok zor maç değil merak etmeyin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Biraz rakip hakkinda analizimi yazayim buraya
Gecen seneye bakarak farklilar. Gecen sene daha cok pas yapan , kilit paslar atan bir takimdilar ama bu sene tam tersi bam bam bam oynuyorlar
Sosa'nin verdigi oyun ici katkiyi veremiyor Talisca. Skora daha yatkin bir isim ama pas baglantisini negatif olarak etkiliyor. Sosa bu konuda daha meziyetli bir oyuncuydu. Dun Talisca'nin en az 10 top kaybini saydim .Zamanla daha mi iyi olur bilemem ama feci overrated bir oyuncu oldugu bir gercek
Ayrica Gokhan Inler'in gelisi ile Atiba'nin performansinda gerileme tespit ettim. Bir ipte iki cambaz oynamaz hesabi bir birlerine ters geliyorlar
Forvet hatlari ise ciddi derece dusus var. hersey gol atmak degildir. Gomez top indiriyordu , dagitiyordu , duvar oluyordu ve en onemlisi ciddi bir bitiriciydi
GG hala les gibi. Oda bizim Selcuk gibi 1-2 sezonun ekmegini yiyor. Caner ise hucum olarak etkili olsa bile arkasinda ciddi aciklar birakiyor. Bruma'yi caner ile karsilastirmakta fayda var
Stoper bolgesinde ise Tosic beklenenden daha iyi bir performans gosteriyor ama onlar adina hala saatli bomba stoperleri. Bizimkiler bile daha cok guven veriyor
Oyunu olarak direk oynamaya calisiyorlar ama hep kaos futbolu. Uzun dikip Cenk indiriyor ve arkadan gelenler tamamliyor. Oyunu domine edemiyorlar. Ya Hucum yada geride baski yiyorlar biz ise tam tersi topu tutarak domine ediyoruz. Oyunu gidisatini biz belirliyoruz.
Ilginc bir mac olacak
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen aynı görüşleri paylaşıyorum. Talisca bitiriciliği yüksek ama onun dışında en azından şimdilik oyun kalitesini düşüren 1 orta saha. Attığı frikik mesela topa iyi vurdu o ayrı ama kaleci yanlış yerdeydi. Dün de boş kaldı gol attı ama Sosa gibi ekstra bir 8 numara gibi oynayamaz. De jong oynarsa kilitler bence Talliscayı. Ancak şu da bir gerçek ki orta saha üstünlüğü kuramazsak yeniliriz. Bu nedenle ya De jong+ Tolga oynayacak ya da De jong sakat ise Hamit-Tolga-Selçuk 3 ü birden oynayacak.
Maçın skorunu bile belirleyecek olan şey,bizim orta sahada kimi oynatacağımız ve onun ne performans vereceği.Beşiktaş'a orta sahada direnirsek puan çıkarırız.Direnemezsek,90 dakika baskı yiyerek geçmez.
bejeke uzun süre baskılı oynayacak durumda değil.geçen sene de değildi ama biz çok kötüydük.
Geçen seneden farklı olarak kanatlarımız ve forvetimiz direk belli etti de,orta sahadan özellikle defansif anlamda halen emin olamıyorum.Sertlik yok neredeyse.De Jong yetiştirilmeli mutlaka.
Besiktas'in oyununu kabullenirsek net kaybederiz. Yillardir aynisini Kadiköyde yapiyoruz.
Umarim JOR farkli oynatir ama sanmiyorum, basin toplantisinda beraberlik iyidir dedi.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk