Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Bir defa bile beraber oynamamis iki adami birden ilk 11'e sürmenin hic bir mantigi yok. Hadi bunu gectim daha 1 dakika bile oynamamis Cavanda'yi derbide ilk 11 oynatmanin manasi yok. Evet biliyorum sag bekimiz Sabri.
Cavanda ve Sinan'i oynatsan cok mu sey kaybederdik? Bugün kaybedecegimiz 3 puan olacak. Ardindan bu puanlari kaybedikten sonra gelecek hafta degisiklige gideceksin Riekerink.
Birseylerin degismesi icin hep yenilmek mi gerekiyor?
Aynı kadroyu çıkaracak demiştim . Bu hafta da en az 1 puan alırsak haftaya da aynı kadro çıkacak , Sabri -Yasin kanadından midem bulanıyor ama yapacak bir şey yok. En az 1 puan alın gelin
Bruma yakaladıklarını doğru değerlendirirse farklı bir maç olur.
Riekerink bu maçta 80. dakikayı beklesin değişiklik için geçen maç herşeyi eleştirmeyin deyip savunanları göreceğim ilk önce onlar eleştirmezse ben birşeyi bilmiyorum
Ama buradaki arkadaşalra şunu söylemek isterim ki ne galibiyet şampiyon yapar ne de mağlubiyet yarıştan koparır. Ligde deplasmanda derbi kaybetmek çok anormal olmadığı gibi 5. hafta alınan mağlubiyette büyütülecek birşey olmaz. Ha bu demek değil ki pısısrık oynayalım. Ama ma sonrası takımı eleştirirken yerle bir etmeyelim. Eleştiri hakkımız ama daha 29 maç olacağını da unutmayalım.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.