GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 53

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
145,2K
Sayfa
53/143
BBeşiktaş22Galatasaray24 Eylül
Karga forumuna goz attim. Kadrodan kimse memnun degil. Senol korktu diyorlar

Galatasaray olum bu boru mu

Asalet mecbur kilar...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senol Günes'in cikardigi kadroda bir nevi Hamza'nin Kadiköy'de düzeni bozup takim ile oynamasinin kopyasini görüyorum.

Nasil Hamza tirstiysa bu da tirsmis ve kadroyu degistirmis.

Yasin ve Sabri'nin ilk 11 olmasi yanlis karar bence. O taraftan hicbir beklentim yok. Daha gecen macta rezildi bunlar.

Cavanda ve Sinan'i oynatsan cok mu sey kaybederdik? Bugün kaybedecegimiz 3 puan olacak. Ardindan bu puanlari kaybedikten sonra gelecek hafta degisiklige gideceksin Riekerink.

Birseylerin degismesi icin hep yenilmek mi gerekiyor?

10-0 BJK

Aynı kadroyu çıkaracak demiştim . Bu hafta da en az 1 puan alırsak haftaya da aynı kadro çıkacak , Sabri -Yasin kanadından midem bulanıyor ama yapacak bir şey yok. En az 1 puan alın gelin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bruma yakaladıklarını doğru değerlendirirse farklı bir maç olur.

Riekerink bu maçta 80. dakikayı beklesin değişiklik için geçen maç herşeyi eleştirmeyin deyip savunanları göreceğim ilk önce onlar eleştirmezse ben birşeyi bilmiyorum :D

Öncelikle kazanacağımıza inanıyorum.

Ama buradaki arkadaşalra şunu söylemek isterim ki ne galibiyet şampiyon yapar ne de mağlubiyet yarıştan koparır. Ligde deplasmanda derbi kaybetmek çok anormal olmadığı gibi 5. hafta alınan mağlubiyette büyütülecek birşey olmaz. Ha bu demek değil ki pısısrık oynayalım. Ama ma sonrası takımı eleştirirken yerle bir etmeyelim. Eleştiri hakkımız ama daha 29 maç olacağını da unutmayalım.

Vurduğumuz gol olsun Aslanlar!

Geri
Üst Alt