GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 114

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,8K
Sayfa
114/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Tek tesseli.
Bjk ile aynı / daha iyi seviyediz

Ve daha
Podolski
De Jong
Cavanda
(Sigghtorsun)
Serdar

Girecek bu takıma

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Bu sene şampiyon oluruz. Ama resmen bugun 1 puanı karşıya hediye ettik. 2-0 dan ne olursa olsun maçı vermiceksin. Chedjou denen gereksizden kurtuluruz umarım.

2-0 dan maçın bu hale gelmesine çok üzüldüm ama takımımı gönülden tebrik ediyorum. Helal olsun hepsine kargaları sahalarında daha üstün oynadık. Hamle yapacak çok fazla oyuncumuz yoktu maalesef. De Jong gibi gereksiz sayılacak bir oyuncuyu almayıp daha iyi birisini alsaydık bu maç böyle bitmezdi.

Çok abarttıkları bjk yi görsük 1 hafta bunları yalayanlar görsün .

riekerink bu da kulağına küpe olsun niye oyuncu değiştirmiyorsun be adam . önde olan takım oyuncu değiştirmez diye bi kaide yok ilk kez sen de görüyorum

yani bu chedco için hiç bilmediğim küfürleri etmek istiyorum..

Devre arasında lütfen sakat olmayan kalibreli taş gibi bir stoper alın şu takıma hocanın tek kabahati tek kusuru şudur...

Her maça doğru kadro çıkıyoruz her maça güzel iyi başlıyoruz hocam skoru almışız bası yemişiz neden gol yiyene kadar bekliyoruz amaç nedir???

Tamam biliyoruz kenarda messi ronaldo david luiz filan yok ama kardeşim 0-2 iken yap sen hamleni maç 2-2 ye bağlansın yahu kaç maçtır aynı terhane dandik işe yaramaz beşiktaş bizi sahamıza hapis etmemeli edemez her sene evire çevire koyduğumuz bir takım bu...

Maç berabere biter tamamda Galatasaray 0-2 den maç vermemeli...

Aurelien Chedjou, girdiği 4 ikili mücadelenin sadece 1 tanesini kazanabilirken, 8 pas hatası yaptı (%70) ve yenilen 2 golde de hatası vardı.

Biri şu Chedjou'yu uçağa bindirip siktiretsin Kamerun'un kuytu bir köşesine.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Güzel maçtı skora skora ne kadar üzülsek de bjk deplasmanında alınan 1 puan kötü değil amma velakin hocanın oyuncu değiştirmeyi öğrenmesi lazım

Bunu bazen en usta hocalar yapamıyor, o an hoca farklı şeyler düşünüyor, takılmamak lazım. Ayrıca 2-2 olmadan önce değişiklik olacaktı hakem yaptırmadı, o da ivmelerini kesicekti. 1 puan tamam yola devam hadi bakalım. Önümüze bakalım.

jor leş bir t.direktör. resmen golleri bize yedirdi.oyunu okuma ve oyuna müdahale sıfırında altında.chedjou şebeğini konuşmaya dahi yok:mad:

son olarak leşçuk bir zahmet s........ git kankin burak'ın yanına artık:mad:

1 Adam
2 aynı seviyede Çöp

fft226_mf3640580.Jpeg

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Geri
Üst Alt