GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 119

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,7K
Sayfa
119/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Orta sahaya hamle yapacağımız bir oyuncumuz olmuş olsaydı ve sezon başı Chedjou yeteneksizini gönderip iyi bir oyuncu alsaydık şu an tüm maçları kazanırdık.

Yalnız taraftar kimliğimi bir yana bırakırsam çok güzel maç oldu bence.Harbi zevkliydi maç ama işte bir de son dakikada Josue atsa efsane olacaktı

Neymis sneijderi kesip josue malini koycakmis. Ulan bunu bir daha diyen.kesin kantlidir yada maldir sakin savunmayin. Sneijderin boku olamaz boku

dedikki kaç haftadır alt yapı hocasını bu kadar ihya etmeyin zaten Galatasaray bu şunu bunu Türkiye ligindeki her takımı yenmemiz çok normal anormal olan 0-2 den maç vermek..

Tek kelime yazmadım maç boyunca biliyorum yani ... Sen kardeşim galipken yapıcaksın hamleni beraberlik için değil kazanmak için oynayacaksın...

Selcukta çok şerefsiz de jong acilen takıma monte edilmeli ulan ortasahada bir tane faul aldır be oyunu dinlendir bir şey yap koskoca 90 dakka sacını düzelt yalandan kos...

Hakkaten çok ama çok üzüldüm...

3 hafta önce mikini yazdık diye ceza veren yalaka admin moderatörde her kimse burada küfür edenlerede versin cezayı...
Vermez gerçi çoğunluk simdi sinirliyi ya ana avrat da sövsek ceza filan vermez...

Hocaya laf söylemeyin. Giren oyuncularn ne kadar çapsız olduğunu gördük. Cavanda Sapbriden kötü, Josue de Yasinden. Belki Sinan olabilirdi ama bence bugün hakem ince ince doğradı bizi. Golleri yediğimiz dakikalarda her pozisyona faul verdi. Yarısahadan çıkamadık. Ayrıca Abubakar denen ayı bozması elini needeyse hakemin gözüne sokacaktı kart diye. Sarıyı veremedi. Biraz sonra da Musleraya kasti faul yaptı. İkisi de sarı karttı ve atılması lazımdı.

chedjou denen serefsizin ilk verdiği derbi değil bu kadıkoydede aynı boku yedı dığer derbılerde de. enaz kendisi kadar bunu kulüpte tutup oynatanda şerefsizdir.

Ya ne güzel oynadik takim olarak. Kahroluyorum ya resmen kendi kendimizi yendik.

Böyle sacmalik mi olur ya, delirttiniz beni ulan. Uzay takimi Besiktasi gördük, Muslera yere bile yatmadi ulan ilk yari.

Emegimize ihanet ettik resmen, yaziklar olsun böyle gevseklik olmaz. Kendinize gelin ulan artik.

Herkes Riekerink diyorda hadi diyelim degisiklik yapti 65'te ne degisecekti?

Her turlu baski yiyecektik. Suc %75 Chedjou'nundur

Ayrica Selcuk boki be yapti arkadas?

Adini bile duymadin dogru duzgun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya bırak allah aşkına iki goldede sabri selçuk ve chedjouyu izle

O dakikalarda maçı soğutmuşduk mal gibi izliyorlar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Aga zaten bir gol yenilirken biri hata yapacak degil mi? Defans hata yapmadan gol nasil olacakmis? Bu adamlar ilk defa hata yapmiyor gol geliyorum diyor bunu benim 8 yasindaki yegenim soyledi 60. dk. da Hamit ile orta sahayi destekleyip sagida cavanda ile kapasaydik besiktas bok gol atardi gorun artik gercekleri hoca bes para etmez

Bok vardi sanki skorun üstüne yatiyorsun.

Oynamaya devam etsenize, belki 3 veya 4'ü bulacaktik. Yazik ya gercekten yazik.

Sinirden yaziyorum tabi bunlari ama daha biten birsey yok, 5.haftadayiz. Bazilari kendilerine gelmeliler artik, oldu bitti diye bakanlar var burada.

Yapmayin etmeyin iki sikeci kulübün taraftarlari gibisiniz ayni. Biraz silkelenin.

Yahu yemin ediyorum sinirden ağlicam ya ulan amına kodumun çocuğu top önünden geçiyor be şerefsiz haysiteysiz köpek önünden geçen topu nasıl bırakıyosun sen nasıl bir stopersin senin Allah belanı versin ya abi şu adamı önümüzdeki hafta ilk 11 de olursa inşallah taraftar ıslıklar ya kurtulmamız lazım bu pislik heriften.

Geri