GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 121

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,7K
Sayfa
121/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Bok vardi sanki skorun üstüne yatiyorsun.

Oynamaya devam etsenize, belki 3 veya 4'ü bulacaktik. Yazik ya gercekten yazik.

Sinirden yaziyorum tabi bunlari ama daha biten birsey yok, 5.haftadayiz. Bazilari kendilerine gelmeliler artik, oldu bitti diye bakanlar var burada.

Yapmayin etmeyin iki sikeci kulübün taraftarlari gibisiniz ayni. Biraz silkelenin.

kardeşim bak ceza aldım 3 hafta tek kelime yazamadım cezam bitti saat 20:00'da yine yazmadım çünkü hoca iyi başlatıyor takımı iyi oynatıyor sonra izliyor sen gibi ben gibi...

Yahu dakka olmus 87 sinan gümüs girioyor alsana 0-2 iken alsana josueyi gol yememisken .....

Ama yok geberene kadar gol yiyene kadar aynı sey oynayacak...Biz Galatasarayız formayı koysan her maç en kötü zaten berabere biter...Hoca yetersiz umarım ceza almam bu sefer

Querasma sabrinin kanadı otoban yaptı

Chedjou malın önde gideni

Riekeringin oyuna müdahale yeteneği rezalet

Josue bu takıma yakışmıyor

Cavanda Serdar De Jong Podolski takıma katılırsa şampiyon oluruz...

SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler hata dediginiz yedigimiz ilk goldur, anlik bir olay chedjeu ziplayamadi olabilir.

Ikinci gole hata denmez adam onundeki topa vurmuyor dk 78 olmus 10-15 dk sabretsek maci alacaz.

2. Gole kimse hata diyio gecmesin bunun adi aptalliktir.

Aga zaten bir gol yenilirken biri hata yapacak degil mi? Defans hata yapmadan gol nasil olacakmis? Bu adamlar ilk defa hata yapmiyor gol geliyorum diyor bunu benim 8 yasindaki yegenim soyledi 60. dk. da Hamit ile orta sahayi destekleyip sagida cavanda ile kapasaydik besiktas bok gol atardi gorun artik gercekleri hoca bes para etmez

Ne hatası ya?

Hata dediğin müdahalede geç kalırsın yada pozisyon hatası yaparsın

Bu hata değil sabri selçuk ve chedjou iki golde hata yapmadılar seyirci gibi izleyip buyrun bizim kale şurda hayırlı olsun dediler

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Kadro kalitemiz çok kötü.
Bırak yedeği ilk 11 de bile çok fazla eksik var.
Bu kargalari susturmak vardı!

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

60 ta yasin Hamit degisikligi , 65 te sabri cavanda 75 te eren sinan yapsaydi bu maci ya 3-0 ya 4-0 kazanirdik. Baskida kesinlikle yemezdik. Macin %100 sorumlusu riekering ben chedjou falan anlamam. Chedjou hata yapmasa biri yapacak gol geliyorum diyor

Bende aksini iddiaa ediyorum bjk baski devam ettirirdi.
Bahsettigin oyunculara bak. Hamit follos olmus , Cavanda ilk mac ve mac eksigi cok fazla

Chedjounun yaptigi hatalar oyle boyle
Degil...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir ikileme düştüm.

Acaba ilk yarıda biz mi akıllı oynadık yoksa Şenol Güneş çok yanlış bir kadro mu çıkardı?

Biz akıllı oynadıysak, ikinci yarıdaki bu aptal oyun neden?

Aslında şenol güneş akılıllık etti sağda sabri ve kafa topuna çıkamayan iki tane stoperi geçte olsa farkedince talisca ve aboubakarı aldı birazda hakemin bizi ince ince doğraması ile de goller geldi.Biraz şenol güneş aklı birazda hakem yardımı ile yedik golleri.

Bu sene yaptığımız en büyük hatalar

Orta sahaya De jong'u almamız.

Chedjou gönderilip kaliteli oyuncu almak gerekirken Serdar gibi sakat bir oyuncuya bi dünya para verdik.

Ön libero + Defans kaliteli oyuncular alsaydık ugün bı sonuç olmazdı.

Şu skora acayip üzülüyorum ama karalar bağlamamak lazım. Abarttıkları beşiktaşı da görmüş olduk. Biz biraz akıllı davranırsak şampiyon oluruz.

Ya güzel kardeşim JOR'la morla ne alakası var şerefsizin biri önünden geçen topa dokunmuyor Allah aşkına ya JOR ne yapsın buna.

Josue golü atsa da değişmeyecekti ki benim görüşüm. Bu adam oyuna müdahele etmeyi bilmiyor. Baskı yiyoruz, top tutamıyoruz ama adam senin benim gibi izliyor. Bu bu maça özel bir durum da değil.

Kadro kalitemiz çok kötü.
Bırak yedeği ilk 11 de bile çok fazla eksik var.
Bu kargalari susturmak vardı!

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yahu yine kazanırdık sezon başı sakat stoper almasalar paraya kıysalar adam gibi ortasaha alsalar sağ kanat alsalar taş gibi...

Ama yok ....Bursa kazığı yemezsek olmaz...Denayer gibi adamı alma git paraları serdar azize saç....Hocada bir acayip..... manyak yani....

Geri