GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 122

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,7K
Sayfa
122/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Josue golü atsa da değişmeyecekti ki benim görüşüm. Bu adam oyuna müdahele etmeyi bilmiyor. Baskı yiyoruz, top tutamıyoruz ama adam senin benim gibi izliyor. Bu bu maça özel bir durum da değil.

doğru yorum yani ....beşiktaş zaten baskı kuracak sen cıkart selcuğu al josueyi çıkar yasini al sinanı kırarsın baskısını...

alex ferguson olmaya gerek yok şu adamları oyuna almak için...Anlamadığım yasin piyasada yok sinan 1 maç kötü oynadı diye cocuk klübeden çıkamıyor....Tuhaf işler oluyor...

JOR ne yapsın allah aşkına. O ana kadar çok güzel giden bir maça niye müdahale etsin adam. Şerefsizin birinin ard arda 2 gol yedireceğini nereden bilsin.

Siz yine sanslisiniz. Ben babamla izledim maci. Kufurde edemedim

Icime gomdum anasini satayim. Simdi sudan cikmis balik gibi oldum...

ABV Chedjouuuu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Macin gizli sicanlarindan biride selcuk

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gizli değil ki adam her maç yürüyor etliye sütlüye karışmıyor tek yaptığı iki üç metre mesafeye pas atmak

Bugün geriye doğru pas atmaya çalıştı mesafe uzun olunca taça çıktı

İlk golde chedjou ile birlikte izledi

İkinci golde sabri selçuk ve chedjounun bölgesinden adamlar buyur edilerek gelip gol attılar

Hadi sabri taç çizgisine yakın yerde oyuncu markajı ayagında selçuk sağ orta saha neden boşluğa girmiyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bugun biz 2 puan kaybettik 8tas 1 puan kazandi.Ama ortam oyle bi ortamki sanki 8tas 3 puani kazanmis

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene yaptığımız en büyük hatalar

Orta sahaya De jong'u almamız.

Chedjou gönderilip kaliteli oyuncu almak gerekirken Serdar gibi sakat bir oyuncuya bi dünya para verdik.

Ön libero + Defans kaliteli oyuncular alsaydık ugün bı sonuç olmazdı.

Şu skora acayip üzülüyorum ama karalar bağlamamak lazım. Abarttıkları beşiktaşı da görmüş olduk. Biz biraz akıllı davranırsak şampiyon oluruz.

De jongda bir kumar oynadık tutmadı.Ama serdar transferini kimsenin aklı almıyor.O paraya takım kurarsın.Üstüne de furkan ve bilal gibi hamle oyuncuların olurdu.Kötü adamlar değildi bilal kısa ve furkan özçal.Furkan özçal en azından denenmeyi hak ediyordu adam hiç oynamadı.

Ne hatası ya?

Hata dediğin müdahalede geç kalırsın yada pozisyon hatası yaparsın

Bu hata değil sabri selçuk ve chedjou iki golde hata yapmadılar seyirci gibi izleyip buyrun bizim kale şurda hayırlı olsun dediler

Ya anlamiyormusun? Bu adamlar ilk defami hata yapiyorlar? Bunlar zaten canli bomba bunu 25 milyon taraftarimiz biliyor. Bunlara baski yaptirmayacaksin yaptirirsan golu yersin.2. yari baskidan yari sahayi gecemedik takimin 55 te pili bitti. Orada bir hamit degisikligi yasini cikartip sag bekede cavanda degisikligi ile bu baskiyi kirardik 2 tane golde hayatta yemezdik. Adamlar sagli sollu geliyor gol olacagi belli. Riekerinke biz okuz trene bakar gibi sahaya bakamsi icin mi para veriyoruz?

2-0'dan tinercilere maç mı verilir lan? Yazık yazık..

Zaten kadroda Sabri, Selçuk, Chedjou olan her maçı eksik oynuyoruz. Riekerink hocamız da sağolsun oyuncu değiştirmek için 2 gol yemeyi bekledi. Sonra da bir anlamı kalmadı.

Yani yenilseydik bundan fazla üzülmezdik. Ne diyelim yazık yazık..

Bok vardi sanki skorun üstüne yatiyorsun.

Oynamaya devam etsenize, belki 3 veya 4'ü bulacaktik. Yazik ya gercekten yazik.

Sinirden yaziyorum tabi bunlari ama daha biten birsey yok, 5.haftadayiz. Bazilari kendilerine gelmeliler artik, oldu bitti diye bakanlar var burada.

Yapmayin etmeyin iki sikeci kulübün taraftarlari gibisiniz ayni. Biraz silkelenin.

Skora yatmaya çalıştık ama bence tek sebep bu değil. İkinci yarıda takımın enerjisi bitti gibi geldi bana. Kayseri maçında da böyle olmuştu ve hücuma çıkamamıştık. Ama o maçta rakip ısıramadı ve öyle bitti. Bugün Beşiktaş pozisyon üretemese de baskıyı artırıp iyice sıkıştırınca golleri yedik.

İki haftadır aynı boku yiyo hoca ömründe kaç defa kanat oynamış bu josue gerzegi??
Yasin Sinan değişikliğini neden yapmiyorsun be hoca. Neden!!!!
Ondeyiz adamlar uzerimize gelecek bomboş alanlar var neden?
En büyük sorumlu
1)ched
2) hoca
3) josue salagi

Vurmayip bu mala pas çıkaran sneijder de hatalı.
Beyinsiz josue
Allah cezani versin

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

riekerink bu da kulağına küpe olsun niye oyuncu değiştirmiyorsun be adam . önde olan takım oyuncu değiştirmez diye bi kaide yok ilk kez sen de görüyorum

Bu oyuncu degistirmekten bahseden arkadaslar kimi alicakti Riekerink onu da bi soylese??

Senin takimin 3. Stoperi kim?? Kimse. Hepsi sakat formsuz.

Chedjou denen mal biz tv den nasil seyredoyorsak o da saha icinden oyle seyrediyor.

Orta saha gobeginde selcuk ve tolga var. Mesela tolga inanilmaz oynadi ama selcuk yardim etmediginden fena yoruldu. Selcuk veya Tolga yerine kimi alacakti??

Josue ve Cavandanin ne durumda oldugunu gprduk.

Stoper zayifken bu eksik gorulup stoper istendi muhtemelen . Bizim komisyon ekibi de gitti muzmin sakat Serdari aldi.

Orta sahada Allahi var Diarra, leiva icin cok ugrasildi. De jong geldi sakat.

Sag bek zayif dendi. Gidildi Cavanda alindi. O da sakatlandi.

Gecen sene bu takimi attigi gollerle tasiyan Poldi sakat. Oyle bir skorerden katki alamadik.

Karsinda gecen senenin samp. Takimina yiginla takviye yapti bjk. Her mevkide en az 2 alternatifleri var.

Kendi sahalarinda oynuyorlar.

Guya bu ulkenin en iyi 2 td den biri var.

Chedjou ve josue denen 2 capsiz aptal yuzunden berabere kaliyoruz millet Riekerink diyo utanmadan hala.

Gayet dogru futbolu oynadik. Ched ve josue aptali sebebi ile berabere kaldik.

Ama ben takimi begendim.

Ya anlamiyormusun? Bu adamlar ilk defami hata yapiyorlar? Bunlar zaten canli bomba bunu 25 milyon taraftarimiz biliyor. Bunlara baski yaptirmayacaksin yaptirirsan golu yersin.2. yari baskidan yari sahayi gecemedik takimin 55 te pili bitti. Orada bir hamit degisikligi yasini cikartip sag bekede cavanda degisikligi ile bu baskiyi kirardik 2 tane golde hayatta yemezdik. Adamlar sagli sollu geliyor gol olacagi belli. Riekerinke biz okuz trene bakar gibi sahaya bakamsi icin mi para veriyoruz?

Hala hata diyorsun be kardeşim

Bu hata değil diyorum sana ben

Adamlar resmen izlediler bu hata değil düpedüz takımın emeğine karşı terbiyesizlik

Yahi ben bu macta kime kizayim simdi ?
Sabri basta haric fena degildi
selcuk fena degildi
sneijder iyidi
tolga eren Brima cok iyidiler
Yasin fena degildi

CHEDJOU SENIN GELMISINI gecmisini. Senin yuzunden Semihi ozledim

Geri