Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
Yok arkadas ben bu üzüntüyü atlatamam.. Yok böyle birsey ya..
![]()
Aynı hisleri 2 karedede yaşadım vallahi
Burda yazın az kavga etmedik bu yavşak chedjou için. Adam her kornerde topu izliyor. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. JOR kesmezse adam değildir
Bu resim yanıltır. Josue kontrol edemedi. Adam gibi kontrol etse açısı bozulmayacaktı
Yapacağımız şey;bu arada dogru planlama yapsaydik ve bir santrafor daha almis olsaydik bugun eren ikinci yari sakat sakat oynamak zorunda olmazdi.
cok belliydi sakat oldugu.
ulan git kirala bir tane santrafor daha. bu kadar zor mu bu is. poldi zaten agir sakatlandi transfer sezonu bitmeden. bilerek lades.
Poldi olsa direk sneijderin pasinda yapıstirirdiBu resim yanıltır. Josue kontrol edemedi. Adam gibi kontrol etse açısı bozulmayacaktı
Beyler fonksiyonlar gitti bende. Boyle mal gibi kalsim...
Kendimi galibiyete cok hazirlamistim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bize tolga c gibi gökhan inler gibi eren gibi efendi topunu oynayan adamlar lazım
Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk
yaw moralimiz çöktü zaten, şakadır umarım bu açıklamaLevent Nazifoğlu: "Maçın hakkı beraberlikti. Gelmeden bize sorsalar, beraberliğe razı olurduk ama 2-0'dan sonra beraberliğe üzüldük tabii."
Yapmayin arkadas kahroluyorum su pozisyonu gordukce.Gerci Riekerink+Chedjou hatalar yapmasalardi bu pozisyonun pek bir onemi kalmazdi
Bu resim yanıltır. Josue kontrol edemedi. Adam gibi kontrol etse açısı bozulmayacaktı
Bunu aynen dedi de sonradan düzeltmeye çalıştı.yaw moralimiz çöktü zaten, şakadır umarım bu açıklama