GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 127

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,6K
Sayfa
127/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Neyse beyler üzülmeye gerek yok. En azından hücum olarak iş yapabileceğimizi gördük. Cavanda, Poldi ve De Jong formayı aldığı zaman takım daha da iyi olacaktır. Devre arasına kadar savunmayı bir şekilde idare edip Chedjou salağını yollamalıyız. Devre arası adam gibi bir stoperle bu takım rahat şampiyon olacaktır.

Chedjou instagramdan özür mesajı yollamış.Kendi de biliyor hatasını.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse beyler üzülmeye gerek yok. En azından hücum olarak iş yapabileceğimizi gördük. Cavanda, Poldi ve De Jong formayı aldığı zaman takım daha da iyi olacaktır. Devre arasına kadar savunmayı bir şekilde idare edip Chedjou salağını yollamalıyız. Devre arası adam gibi bir stoperle bu takım rahat şampiyon olacaktır.
Bu kadar basit

O değil de biri demiş ki cavanda girdi ama sabriden de leş diye . Bu adam 10 dakikada ne yaptı da arkadaşa göre sabriden kötü oldu anlamadım . Hani zaten sinirim bir şey yapsaydı ben de söverdim de bu da ilginç

Sent from my iPhone using Tapatalk

Riekerink bu maçın bu hale gelmesin de baş sorumludur. 2-0 öne geçmişsin takım belli ki yoruldu. Değiştirsene tam zamanında oyuncuları, Yasin yerine Sinan ve Selçuk yerine Josue girseydi maç bizimdi.

Guzel oynadik , ben skordan memnunum , ama 0-2 den bu hale gelmesi uzucuydu , adamlarin da atamadigi net pozisyonlar var , atibanin q7 nin pozisyonlari maci kaybetmemize de neden olabilirdi , chedjou bizi cok kez yakti , semih de aynen , mutlaka oraya bir stoper bulmamiz lazim

bir diger konu da 0-2 den sonra laubalilesmek , sen ortaya hic bir sey koymazsan ,mac bitti diye oynarsan , adamlar da son atimlik barutuyla yuklenir .

josue ye cok kizamiyorum , ama bunlari degerlendiremezse bu takimda da barinamaz.

muslera belki ikinci golde daha sezgili olabilirdi ama macin yildiziydi . daha ne kadar kurtaracak bu adam bizi

bjk yi cok begenmedim , 3 u 4 u de yiyebilirlerdi , fakat tek ovulecek yanlari su ki , enerjileri asiri yuksek , her takim da GS degil , anadolu takimlarini cok kolay harcarlar ic sahada

Şampiyonun en büyük adayı biziz bencede. Stoper tandemi biraz ürkütücü faktör ama takım savunmasında fena değiliz ligimiz için. Cavanda ve de jong takıma katılırsa daha da iyi oluruz

bu macta bı koysak bjk toparlanamazdı ama hele avrupa macları fılan kaldıramazlardı..saglık olsun yınede takımın geldıgı noktadan memnunum.hocanın oyuna mudahaleyı hızlandırması lazım ayhan olmuyorsa baska bı yardımcı bulalım

Riekerinkin hatasi ne?
Rikerinki bende cok seviyorum ama adam oyuna mudahale etmekte basarisiz bunu kabul edelim. Kazanan takim bozulmaz mantigi var adamin kafasında. Quaresma sabrinin kanadi otoban etti. Olcay Carole'un oldugu taraftan cok az geldi mesela Yasin'in oynadigi oyunu gorduk. Cavanda ve Sinan cok daha erken girmeliydi gol yedikten sonra degil. Rize macinda da oyuna yaptigi mudahaleler cok gecti.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chedjou instagramdan özür mesajı yollamış.Kendi de biliyor hatasını.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok oyle ozur falan.Daha gecen super kupa macinda salakca kendi kalesine gol atti tamam dedik ama bu sefer bu is bitti.Her 8tas macinda bu herif yuzunden gol yiyoruz.Sabri ve Selcuk kadar nefret ediyorum kendisine

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri