GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 128

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,6K
Sayfa
128/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Şampiyonun en büyük adayı biziz bencede. Stoper tandemi biraz ürkütücü faktör ama takım savunmasında fena değiliz ligimiz için. Cavanda ve de jong takıma katılırsa daha da iyi oluruz
8tasinda stoper hatti berbat kalecileri kotu ama her mac rakipleri oyle bos beles goller kaciriyor ki hayret ediyorum.Bizde yok boyle bir sans

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riekerink bu maçın bu hale gelmesin de baş sorumludur. 2-0 öne geçmişsin takım belli ki yoruldu. Değiştirsene tam zamanında oyuncuları, Yasin yerine Sinan ve Selçuk yerine Josue girseydi maç bizimdi.

Ya işte romantiklik yapıyor savunanlar , benim için GS önemli ; saçma sapan hatalar yapan hocayı övecek değil millet bu Maçta . Adam oyuncu değiştirmiyor çünkü korkuyor , Selçuk'u çıkardı önceki maçlarda geldi Selçuk ayarı verdi ve şimdi de korkuyor . Tamam umut falan gereksizleri gönderdi diyoruz ama beyaz tvde Umut beni hoca değil yönetim ( Levent ) gönderdi dedi. Bence de o gidenleri bu değil nazifoğlu gönderdi zaten . Neyse umarım artık mantıklı hareketler yapar, tamam 2-2 çok güzel ama 2-0'dan geliyorsun bu durumda hala bu hocayı koruyanlar da ilginç . Umarım kendine çeki düzen verir yoksa Sabri'yi de alıp gider

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu deplasman performansıyla asla ama asla favori değiliz.Son 15 deplasmanda 2 galibiyet onlarda Akhisara.Hele hele defanstaki bu malla favori mavori değiliz.Deplasmanda seri yapamazsak şampiyon falan olamayız

Arkadas ben takimin pasifligine deginiyorum. Stoperde 2 üst düzey stoperler olsa 40 dakika baskidan sonra bir türlü golü yer. Her yaslanan takim gol yiyor. Anlam veremiyorum bu pasiflige.
Pasiflik konusu doğru. Her türlü gol yiyebilirsin sonuçta baskı yiyorsun oda doğru. Gelip bizim hatamız olmadan çatır çutur sallasalar eyvallah. Ama huylu huyundan vazgeçmiyor. Adam savunmada hava toplarında sıfır. Yükselmiyor bile. İkinci golün izahı yok zaten. Orada defans adamıysan ve baskı yemişsen o topu sektirmeyeceksin

Bu sene sampiyon biziz. Cok cok iyiyiz. Serdar yada semih oynasinlar chedin yerine ve De jong selcugun yerine

8tasinda stoper hatti berbat kalecileri kotu ama her mac rakipleri oyle bos beles goller kaciriyor ki hayret ediyorum.Bizde yok boyle bir sans

Onların savunmaları bizimkinden de berbat bence. Bizimkiler ama öyle hata yapıyor ki yaptığında rakip gol atmazsa ayıp olur yani

TD nin oyuncu degisiklikleri elestirilebilir ,ama biz pozisyon ,organizasyon hatasindan degil bireysel takip hatalarindan goller yedik , ben riekerink in buyuk hatasi oldugunu dusunmuyorum , mac akisinda gidiyordu

45 ten 70 e kadar da akti gitti , cok bir sey degismedi 70 te , bir baski yememiz normal ,kendi sahasinda 2-0 maglup bir takimla oynuyorsun . olacak bu

chedjou iki golde de seyretmeseydi bunlar olmazdi

ama tekrarliyorum , biz ve fb den varsa tek ustun yani bjk nin , o da suurlu ya da degil ama cok enerjililer , iki mac daha cikarabilecek halleri var mac bitiminde bile .. yas ortalamasi ya da fit oyuncu tercihleri ile ilgili olsa gerek

tolgamiz cok iyi bu arada, bruma yasin sneijder 3 lusu de ic sahada biraz seyirci tesvigi ile cok is yaparlar

bu hafta fener de yukari yaklasir , cok guzel bir lig olacak osmanlisi , basaksehiri ile

tv de dinliyorum su an , son 24 deplasmanda 6 galibiyet alabilmisiz , 3 tane akhisar , 1 rize , kastamonu ve karsiyaka ... cok kotu bir karne bu

Ölüsü cikan sabri ile yasini degistirmemek.Dakika olmuş 70 hamiti oyuna alip orta sahayi kalabaliklastirabilirsin nede olsa mac 2 0.Eger 1 0 olsa yapmayabilirdi bu dedigimi ama mac 2 0 deplasmandasin hamit-Sinan degisikligi şarttı

Yani sen diyorsun ki 2 yildir maca cikmamis Hamiti kurtarici olarak al???

Super fikir.

Kimin yerine mesela 4 yildir yatan hamiti alacaktin?

Diger opsiyon dedigin sacini sariya boyayip tum sezon basi maclarda yerlerde surunen sinani yasinin yerine alicak oyle mi?? Sinani elestirirken JOR savunmaya yardim etmemesini elestiriyor zaten. Bugun Yasin savunmaya ciddi yardim etti.

Senol gunes oguzhanla olcayi cikarip Talisca ile Aboubakari aldi farkindamisin? Adamlarin kulubesinde kimler var bizde 3. Stoper bile yok. 2. Santrafor bile yok. Yedek orta saha deyince hamit gibi laf olsun torba dolsun diye alternatif soyleyebiliyorsunuz anca!!

Bu takim 11 kisi su an. Bunu anlayin artik.

Neill ve Ujfalusi'nin verdigi guveni istiyorum. Cecuyu izlerken geriliyorum kalbim daraliyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Chedjou 2-2 Galatasaray derim bu maçın skoruna.Takıma tek laf söyleyemem,şahane top oynadık ilk yarı.İkinci yarıda da deplasman takımı gibi oynadık.Ched malının 2 hatası sonucu belirledi.

Ligtv izliyorum hala hakemi konusmadilar. Ulan saka gibisiniz resmen

dert ettiğin şeye bak sadece futbol konusuyoruz diyip bu yalakalar şikeyi ört bas ettiler....

Ama Fatih Terim ARda Turan meselesini ısıtıp ısıtp açarlar hoca istifa eder Gelir Galatasaraya milli takım dibe vurur şansal milli takıma Fatih Terim gelsin diye kampanya başlatır..

riekerink maçın içine etmiştir.65.dakikada yapacaktı değişiklikleri.umarım hatalarından ders çıkarır.bize gelince chedjou tam bi serseri.adam bildiğin .......... takımı.devre arası 1 stoper ve 1 kanat alınmalı.

Yani sen diyorsun ki 2 yildir maca cikmamis Hamiti kurtarici olarak al???

Super fikir.

Kimin yerine mesela 4 yildir yatan hamiti alacaktin?

Diger opsiyon dedigin sacini sariya boyayip tum sezon basi maclarda yerlerde surunen sinani yasinin yerine alicak oyle mi?? Sinani elestirirken JOR savunmaya yardim etmemesini elestiriyor zaten. Bugun Yasin savunmaya ciddi yardim etti.

Senol gunes oguzhanla olcayi cikarip Talisca ile Aboubakari aldi farkindamisin? Adamlarin kulubesinde kimler var bizde 3. Stoper bile yok. 2. Santrafor bile yok. Yedek orta saha deyince hamit gibi laf olsun torba dolsun diye alternatif soyleyebiliyorsunuz anca!!

Bu takim 11 kisi su an. Bunu anlayin artik.
Hamit'i pogba falan ilan etmiyorum.En kotu hamit bile bugun sahada topu en azindan saklar orta sahada bi kisi fazlalik yapardi dk 70 de.Ayrica yasin kotu oynadi demiyorum zaten cok koştugu için 60 'dan sonra pili bitti diyorum.Sinan girseydi ayni sekilde topu kanada surup yine oyunu kilitlerdi.Ilk 11 inde sabri ile Selcuk'un oynadigi takima 70 den sonra hamit ile sinani almak mi ilginc geliyor sana ??

Geri