GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 133

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,5K
Sayfa
133/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
Denayer' i kiralamamız lazımdı.. Bağıra bağıra gitti adam :( Serdar' ı alacağımıza o parayı Denayer' e verip gerekirse bonservisini almamız lazımdı..

Ben anlamıyorum neden her ikinci yarı oyundan düşüyoruz? Biz ikinci yarı topu fazla beşiktaşa verdik, ilk yarıdaki pas oyunumuz devam etseydi 3-4 bile yapabilirdik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Renktaş yapma Allah aşkına Cavanda zaten 80. dakika da oyuna girdi ne yaptı diyorsun bana kalırsa 10 dakikada Sabri'nin yaptığından çok daha fazlasını yaptı 2-3 top geldi onu da olumlu kullandı. Sinan kötü olabilir haklısın ama elinde Yasin varken iyi ya da kötü bir şekilde oyuna müdahale etmelisin. Elindeki mal belli ''Yasin'' hepimiz biliyoruz. Geçen yıl ki Sinan'ı da biliyoruz elinde Yasin varken her hoca bu riski alır. Olcay ve Oğuzhan'a gelince bir çok kişi Oğuzhan'ı beğenir benim ise çok beğendim bir isim değil ama verdiğin örnek biraz değişik olmuş. Olcay falan bunlar zaten yedekte oturması gereken oyuncular senin verdiğin örnek şöyle olmuş sahada Josue ve Yasin var sen yedekten Eren ve Sneijder'i alınca yedek kulüben çok güçlü oluyormuş gibi demeye getirmişsin. Talisca ve Abobukar zaten 11 oyuncusu Olcay ise en fazla yedek olabilecek bir adam. Sakat adam neden 18 de o zaman kaldı ki her sakat futbolcuyu Sabri'ye değişirim. Hocayı en çok destekleyenlerden birisi benim diğer söylediklerine de sonuna kadar katılıyorum.

Cavanda hizi ile unlu ama adam kosamadi bjkli 80 dk oynamis adamlar kosup onunden 2 kez top aldi.

Adam sezon basindan beri sakatti yahu. Adam oynuyordu da kesilmis degil ki!!

Adami ilk kez seyrettik. Ve nerde o eski firtina gibi cavanda.

Sinani roportajinda elestirdi JOR. Dedi ki savunmaya yardim etmiyor etmeyi ogrenince daha cok zaman bulacak. Sinanin gecen seneki katkisini ne kadar hepimiz biliyorsak bu sene ki rezil otesi performanslarini da biliyoruz!!

Ve hepimiz gorduk ki kornerden gelen topa penalti noktasi uzeeinde 2 bjk li yukselmisken chedjou denen okuzun bizler gibi seyretmesi sebebi ile o golu yedik taktik eksiklikten degil!!

2. Golu de yine ayni okuzun onunden tingir mingir pasi seyretmesi sebebi ile yedik taktik teknik sebeplerden degil.

3. Golu de malesef josue denen okuzun bombos yandaki arkadasina pas verememesinden atamadik.

Bakin tekrar izah edeyim.

Chedjouya kiziyoruz mesela. Ceza alsa falan yerine oynayacak olan 2 stoper koray ve semih sakat. Stoperin yok. Chedjou varken de stoperin yok!!

Carole a bisey olsa sol bek yok.

Brumaya bisey olsa yedegi yok.

Erene bisey olsa golcun yok.

Tolgaya bisey olsa on liberon yok!!

Onlarda Canere bisey olsa Adriano var.

Cenke bisey olsa Aboubakar var.

Oguzhana bisey olsa Talisca var.

Atibaya bisey olsa Gokhan inler var!!

Son düzenleme:
İkinci yarıda gerektiği gibi oynadık, arkadaş karşında ki takım besiktas 40 bin kişi önünde oynuyo tabi baskı yicez belki kontra bulup 3 ü atıcaktık ama şu chedju denen adamm varya 5 dakikada 2 gol yiyince ağzımıza sıçtı moral olarak düşürdü.

T@patalk ????

Bugün çok net gördük bjk balonu patladı. Bizim yanımızda çok tecrübesiz kalıyolar ve biz bu hıyarları yarışta oldugumuz her sezonda yenip göndeririz buna şahit olduk bugün. Kendi evlerinde ezdik herifleri.

T@patalk ????

Şu maçı vermemeliydik ya çok üzülüyorum. Pozizyon desen var, gerekli oyunuda oynadık 5 dakikada 2 gol yediren şu adam yok mu allah kahretsin onu. Kupa macında da onun yüzünden yedik bosuna penaltılara gitti mac.

Şu an acılısı biz yapmıs olucaktık ve seslerini kesip döt edicektik ezikler dağılırdı net, gerisi gelirdi düşüşe geçiceklerdi.

T@patalk ������������������������

Aynen bunu bende kac gündür dile getiriyordum burada. Bunlari orada yensek kendilerine gelemezlerdi öyle kolay kolay, resmen bir yerleri kalkti herkes pohpohlaya pohpohlaya.

Isin aci tarafi bizim taraftarlar da abarta abarta bitiremedi bunlari, gördük iste ilk yari hic bir halt edemediler. Muslera yere bile yatmadi 45 dakikada.

Cok yazik oldu ya. Emegimizin icine ettik. Hem rakip cökecekti hem biz yükselecektik, gercekten yazik ya bu kadar kolay olmamali.

Unuttuğumuz durum tek kulvarda mücadele ediyoruz. 8taş avrupaya abanacak o zaman gorucez kım sampıyonlugun en buyuk adayı. Hemen Jora sallamayalım bıraz zaman ya bıraz.

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk forumundan ss yaptim. Burada Rie bizi sampiyonluktan edecek arkadaslara armagan ediyorum. Sen zaten sampiyonluk yarisindaysan RieKing yuzunden yaristasin.

1ef7bb410785ad02e3c74915bbdc9699.jpg

902c94a6961fe81996a46acf18015f62.jpg

1a165047afc10fc7258e3368e3361f90.jpg

@Emrah Yıldırım ihrac etti kartaliçeyi

Kullanıcı Adı [TABLE="width: 100%"]
[TR="class: columnsort"]
[TH][/TH]
[TH]Yasaklama Tarihi [/TH]
[TH]Yasaklama süresi [/TH]
[TH]Yasağın bitiş Tarihi [/TH]
[TH]Bitime kalan süre [/TH]
[TH]Yasaklama Sebebi [/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="class: alt1"]Mehmet Han[/TD]
[TD="class: alt1"]24.09.2016[/TD]
[TD="class: alt2"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]henüz yok[/TD]
[TD="class: alt2"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]-[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rip. :) Gsc yönetimi bu ara iyi çalışıyor.

Aynen bunu bende kac gündür dile getiriyordum burada. Bunlari orada yensek kendilerine gelemezlerdi öyle kolay kolay, resmen bir yerleri kalkti herkes pohpohlaya pohpohlaya.

Isin aci tarafi bizim taraftarlar da abarta abarta bitiremedi bunlari, gördük iste ilk yari hic bir halt edemediler. Muslera yere bile yatmadi 45 dakikada.

Cok yazik oldu ya. Emegimizin icine ettik. Hem rakip cökecekti hem biz yükselecektik, gercekten yazik ya bu kadar kolay olmamali.
Bu ligin kralıyız net.

Herkes görmüştür artık takımın gücünü. 1-2 kişi dışında takım iyi bjk yi 60 dakika sahadan sildi. Beleşe 2 gol atıp seviniyolar.

T@patalk ????

Ya arkadaş ne saçma iş , deplasmanda berabere kalmışız ama hem bu kargalardan bu sene tiksindiğim için hem de o skordan sonra ne bileyim sanki 5-0 yenilmişiz gibi canım sıkılıyor . Gerçek hayatta bazı sıkıntılar yüzünden futbola özellikle bu sene çok kaptırdım belli ki kendimi, fazlası gerçekten zarar bu sporun

Takımın Allah'ına kurban. Bir iki tane bireysel bomba yüzünden galibiyeti kaçırınca üzülmemek elde değil.

Aynen oyle renktas. Cildirmamak elde degil.

Ched ve Josue denen okuzler yuzunden 2 puan gitti malesef insan ona uzuluyor.

Yoksa bu takima Serdar, Poldi, De jong, Cavanda saglikli sekilde katilirsa neler olabilecegini hepimiz gorduk.

Ayrica hamzanin calistirdigi yaz sezonunu da 1 yas daha yasli takima Riekerinkin calistirmasindaki kondusyon farkini da net sekilde gormus olduk!

Geri