Semih Genç
Tecrübeli Üye
Denayer' i kiralamamız lazımdı.. Bağıra bağıra gitti adam
Serdar' ı alacağımıza o parayı Denayer' e verip gerekirse bonservisini almamız lazımdı..
Renktaş yapma Allah aşkına Cavanda zaten 80. dakika da oyuna girdi ne yaptı diyorsun bana kalırsa 10 dakikada Sabri'nin yaptığından çok daha fazlasını yaptı 2-3 top geldi onu da olumlu kullandı. Sinan kötü olabilir haklısın ama elinde Yasin varken iyi ya da kötü bir şekilde oyuna müdahale etmelisin. Elindeki mal belli ''Yasin'' hepimiz biliyoruz. Geçen yıl ki Sinan'ı da biliyoruz elinde Yasin varken her hoca bu riski alır. Olcay ve Oğuzhan'a gelince bir çok kişi Oğuzhan'ı beğenir benim ise çok beğendim bir isim değil ama verdiğin örnek biraz değişik olmuş. Olcay falan bunlar zaten yedekte oturması gereken oyuncular senin verdiğin örnek şöyle olmuş sahada Josue ve Yasin var sen yedekten Eren ve Sneijder'i alınca yedek kulüben çok güçlü oluyormuş gibi demeye getirmişsin. Talisca ve Abobukar zaten 11 oyuncusu Olcay ise en fazla yedek olabilecek bir adam. Sakat adam neden 18 de o zaman kaldı ki her sakat futbolcuyu Sabri'ye değişirim. Hocayı en çok destekleyenlerden birisi benim diğer söylediklerine de sonuna kadar katılıyorum.
Şu maçı vermemeliydik ya çok üzülüyorum. Pozizyon desen var, gerekli oyunuda oynadık 5 dakikada 2 gol yediren şu adam yok mu allah kahretsin onu. Kupa macında da onun yüzünden yedik bosuna penaltılara gitti mac.
Şu an acılısı biz yapmıs olucaktık ve seslerini kesip döt edicektik ezikler dağılırdı net, gerisi gelirdi düşüşe geçiceklerdi.
T@patalk ������������������������
@Emrah Yıldırım ihrac etti kartaliçeyi
Kullanıcı Adı [TABLE="width: 100%"]
[TR="class: columnsort"]
[TH][/TH]
[TH]Yasaklama Tarihi[/TH]
[TH]Yasaklama süresi [/TH]
[TH]Yasağın bitiş Tarihi [/TH]
[TH]Bitime kalan süre [/TH]
[TH]Yasaklama Sebebi [/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="class: alt1"]Mehmet Han[/TD]
[TD="class: alt1"]24.09.2016[/TD]
[TD="class: alt2"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]henüz yok[/TD]
[TD="class: alt2"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]-[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bu ligin kralıyız net.Aynen bunu bende kac gündür dile getiriyordum burada. Bunlari orada yensek kendilerine gelemezlerdi öyle kolay kolay, resmen bir yerleri kalkti herkes pohpohlaya pohpohlaya.
Isin aci tarafi bizim taraftarlar da abarta abarta bitiremedi bunlari, gördük iste ilk yari hic bir halt edemediler. Muslera yere bile yatmadi 45 dakikada.
Cok yazik oldu ya. Emegimizin icine ettik. Hem rakip cökecekti hem biz yükselecektik, gercekten yazik ya bu kadar kolay olmamali.
Blok listesine aldığım iki kişi ihraç yedi şu an listemde 4 kişi daha var yakından takip ediyorum onlariRip.Gsc yönetimi bu ara iyi çalışıyor.
Takımın Allah'ına kurban. Bir iki tane bireysel bomba yüzünden galibiyeti kaçırınca üzülmemek elde değil.