GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 135

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,4K
Sayfa
135/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
yalan yok, maçtan önce "beraberlik iyidir" demiştim ama şimdi üzüntüden maçın özetini izleyemiyorum. Yaktın bizi Chedjou. Bir de hocamız Sabri ve Selçuğu 60'da çıkarsa bu maç kesin yenerdik bence. Galatasaray hakketen çok büyükmüş be, BJK'lilerin nasıl ezilerek baktığını gördüm gururla. Devre arası stoper almak şart. Serdar aziz'e verdiğmiz parayla herhalde bi 5-10 tane Marcelo alırdık.

Bu maç şampiyonluk meşalesini net olarak yakmamız gerektiğini gösterdi. Önceki mesajlarımda paylaşmıştım. Beşiktaş'ı favori olarak gösteren taraftarlarımıza inat aslanlar gibi mücadele edeceğimizi söylemiştim. Nitekimde galibiyeti kaçıran taraf olduk. Neyse moral bozmaya gerek yok. Hoca ve oyuncular hatalarından ders çıkarırlarsa şampiyon oluruz :)

Aynen yukarida da yazmistim. O pozisyonda sol ayaginin disiyla topu kaleye gönderirdi reis.

Gecen sezon cok güzel yapti bu vuruslari.

Burada poldi'ye oyun içinde etkin olmadığı için umut muamelesi yapan bazı insanlar onun kıymetini anlıyorlardır umarım . Bir de Çin'e falan gönderiyorlar ya gülüyorum . Bu adam bu vuruş tekniğiyle varsın yatsın maç içinde , josue bin kere müthiş pas atsa ne olur o golü atamayacaksa. Büyük oyuncular geldi mi atar ki poldi de onu yazardı . Keşke bugün hazır olsaydı kesin josue yerine onu sokardı hoca . Neyse artık umarım sakatlık onu geri düşürmemiştir çünkü hücum olarak yük Eren ve brumaya çok yüklendi .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalnız atmosfer bence baya vasat idi. Bunlar Avrupa'daki maçlarını çok zor kazanır burada. TT Arena çok daha iyi bu atmosfer konusunda
0-2 geriye düşmek onları bitirdi. Zaten önemli olan konuda budur o istekli taraftarı 1 gol ile susturursun hersey takımda bitiyo. Ölüm sessizliği vardı bi ara brumanın golünden sonra ?

T@patalk ????

Medyada ki algi "En kotu 8tas bile derbi kaybetmedi birde iyi gununde olsaydi" seklinde.Ulan ne komik insanlarsiniz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

birazda 2bin galatasaraylının 40bin tinerciyi susturmasını konuşalım

1. golü attıktan 1. golü yiyene kadar(65dk) sesleri yoktu sade bizimkilerin sesi duyuluyordu stadda

Burada poldi'ye oyun içinde etkin olmadığı için umut muamelesi yapan bazı insanlar onun kıymetini anlıyorlardır umarım . Bir de Çin'e falan gönderiyorlar ya gülüyorum . Bu adam bu vuruş tekniğiyle varsın yatsın maç içinde , josue bin kere müthiş pas atsa ne olur o golü atamayacaksa. Büyük oyuncular geldi mi atar ki poldi de onu yazardı . Keşke bugün hazır olsaydı kesin josue yerine onu sokardı hoca . Neyse artık umarım sakatlık onu geri düşürmemiştir çünkü hücum olarak yük Eren ve brumaya çok yüklendi .

Ya onlari ben de anlamiyorum. Podolski belki tempo olarak iyi degil ama zaten temposu üst düzey olsa Türkiye'de isi ne böyle bir adamin.

Podolski gecen sezon o dandik takimda tek basina neler yapti, maclarda yoktan pozisyon var ediyordu kendi cabasi ile. Son vuruslari ise muazzam bir adam. Bizim millet cok cabuk adam asip kesiyor. Gören de gece sezon berbat oynadi sanar. Ulan insaf ya insaf, gecen sezon takim dökülüyordu resmen. Poldi de olmasa kupa mupa alamazdik herhalde.

Poldi öyle hemen kenara atilacak bir adam degil.

Ya onlari ben de anlamiyorum. Podolski belki tempo olarak iyi degil ama zaten temposu üst düzey olsa Türkiye'de isi ne böyle bir adamin.

Podolski gecen sezon o dandik takimda tek basina neler yapti, maclarda yoktan pozisyon var ediyordu kendi cabasi ile. Son vuruslari ise muazzam bir adam. Bizim millet cok cabuk adam asip kesiyor. Gören de gece sezon berbat oynadi sanar. Ulan insaf ya insaf, gecen sezon takim dökülüyordu resmen. Poldi de olmasa kupa mupa alamazdik herhalde.

Podolski takımdaki şutör açığını kapatacaktır dönerse.Çok lazım kendisi De Jong'la birlikte.

Merak ettigim birsey var. Cezai yaptirim olacak mi Besiktas'a.

Adamlar hem siyasi icerik tasiyan tezahurat yapti bize karsi Fetö metö diye, hem de sahaya para attilar.

Bize hemen cezayi kesti serefsizler Süper Kupa macindan sonra, bakalim Besiktas'a ceza gelecek mi.

Maçın 2 2 ye gelmesinde 2 suçlu var.1 Jor.2 de Chedjou malı.2 0 iken Josue yi alsa 65 ten sonra öyle baskı yemezdik.Almadı atakları yedik.Rahat alacağımız maç berabere bitti.Kargaların savunma hattı bitik.Bizim kadromuzun daha iyi oldugunu söylemiştim hep.Sadece Cavanda, Poldi, De jong gelsin 100 de 40 daha iyi oluruz.Bunların yerlerine oynayan oyuncular berbat ötesi oyunu çok bozuyor.Ama iyi yoldayız bence.Ocak ayında net 1 tane iyi stoper alırsak şampiyon oluruz.Daha bu Chedjou çok yakar bizi.Tam bi saatli bomba.

Taraftarımıza helal olsun iyi susturduk. Öyle bi stad bize yakışıyo aslında.
Kapasitesi daha yüksek öyle bi mekanda. Resmen kıskandım anasını satıyım her yerden gidiş var stada. Mecidiyeköyü bırakıp nerelere gittik. TT arena mecidiyeköyde olmalıydı.

T@patalk ????

Aynen cok az sut cekiyoruz, bu acidan Poldi büyük bir arti olacaktir bizim icin.

Sneijder'i de çok iyi gördüm bugün.Pas alışverişleri,takım hücumlarını yönetmesi,oyuncuları araya kaçırması falan çok iyiydi.Bir tane doğrudan kaleye frikik attı güzel,onun dışında şutları ne alemde bilmiyoruz,pek şut atmadı bu maç.Ama takımın komutanı gibiydi.Kayseri maçındaki el freni Sneijder yoktu mesela.

Katılıyorum kesinlikle . Hatta bak gör o gelince Eren ve bruma da daha iyi oynayacak çünkü poldi pasları da iyi veren bir adam ve de iyi yer tutuyor. Bruma çalım atıp içeri girince poldiye çok gol attırır ve aynı şekilde Eren çok top indirir. Sıkıntı o da geriye gelmiyor işte orada da cavanda gibi atletik bir oyuncunun ne kadar faydalı olacağını göreceğiz eğer kendini futbola verirse

Geri