Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.622
- 0
- 376
Eagle'in nasil uzuldugunu gordukten sonra gol sonrasi anladim fenerin 3 puan alacagini
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sefer ise yaramadi![]()
![]()
Isine gelmeyince böyle. Sen Chedjou ile gelirken ben cevap vereyim, sen Kjaer konusunda rezil yorumlari ört. Sizin dürüstlügünüz bu iste abicim. Simdi at bir atarlanmis yorum like kas.
Aylardir bundan bahsediyorum iste. Chedjou bu adamin yaptigi hatalari yapsa kiralik katil tutulur, öldürülürdü. Ama bizim taraftar buna ligin en iyi stoperi diyor ya..
Ne alakası var? Antep golü attıktan sonra öyle bir panikledi ki yiyecekleri bariz belliydi.
Tam bekledigim yorum. HarikaAdam değilsin. Hayatımda ilk defa birine bunu diyorum.
Dansöz gibi kıvıran futboldan zerre anlamayıp ukalalık taslayan gereksiz bir insansın. Futbol değil rugby izle git.
Like kasmak vs hiç işim olmaz.
Senin EGON > Galatasaray sevgin
Çünkü HİÇ BİR GALATASARAY'LI FENERBAHÇE KAZANIRKEN KJAER- CHEDJOU KARŞILAŞTIRMASI YAPARAK egosunu tatmin etmeye çalışmaz.
Sus artık.
Kesinlikle örtmez. Ama Chedjou'yu elestiren ayni sözde Galatasaray'lilar KJAER LIGIN EN IYI STOPERI DIYOR.Kjaer'in yaptığı mallıklar Chedjou'nun yaptığı mallıkları örtmez.
hakan dun sictin rezil oldunTam bekledigim yorum. Harika
Senin adamligin bu iste. Galatasaray'li futbolcuyu yerden yere vur, Kjaer gibi cöpü ligin en iyi stoperi yap. Bunu da hatalari sonrasi yüzüne vurunca böyle populist yorumlar at.
Senin futboldan ne kadar anladigini görüyoruz. Topu görsen bomba diye karakola getireceksin.
Adamsin adam![]()